Aldrig

Många tycker att jag ska överväga en försäljning redan idag, haha aldrig i livet. Speciellt när argumentet är att "han kan skada sig imorgon och vara värd noll". Ja men det kan väl hästen som köps in istället för Danny också?!

Dessutom så skulle jag bara sälja honom för att lägga ganska rejält ned pengar på en riktigt bra unghäst, men jag vill absolut inte börja om med en ny häst nu när jag är mitt i utbildning av Danny? Nej nu vet jag inte hur ni resonerar faktiskt. Jag vill bli "färdig" med Danny och inte börja med unghästridning när jag äntligen står med en häst som är mitt i det roligaste. Rida rörelser, tävla, träna.

Nej, någon försäljning nu efter endast ett år med Danny kommer inte att ske, inte en chans.

Helt rätt! Hoppas de fattar det nu. Det kan ju alltid hända saker med hästar, that's it. Men då får man väl njuta och ha kul så länge det går! :)

Eva

Skulle aldrig sälja en sån häst! Herregud, pengar är väl inte allt.
Rid och va gla för bövelen:)))

Är du inte sugen på att börja hålla träningar? Borde ju finnas i din närhet som kan vara intresserade?

Hästar är inte gjorda av glas, och dessutom gäller det att ha tur med hästar.
Såklart du ska träna och ha kul när du har en startklar häst(i princip) :)
Du måste ju få lite tillbaka för allt arbete du lagt ner på Danny, innan du säljer honom :P

Men säg inte aldrig, får du ett allvarligt menat väldigt högt bud så säg inte nej på en gång utan be om att få återkomma och ta dig en funderare!
Det finns köpare med STORA resurser men de är inte så många och råkar man träffa på en sådan så tror jag "vill sälja först om ett år" argumentet kan kosta dig hundratusentals kronor... Faktiskt! :-)
Jag nekade ett högt bud på min som 5-åring, kommer nog aldrig mer få de pengarna men hade faktiskt inget behov av pengar och hade haft hästen som föl. Så jag resonerade precis som du gör med andra ord! :-)
Men för de pengarna hade jag nog kunnat köpa en färdig häst på god nationell nivå så egentligen var det väl galet resonerat! :-D

Mia

Håller med, det är ju nu det roliga börjar :D

Rid och ha roligt hela vägen nu när du har en fin bra häst, du vill ju hela vägen upp!!!! Gör den resan.

Hej Frida!
Har varit med på din resa sedan du letade häst. När du köpte danny och fram till nu. Beundrar dig sjukt mycket och din förmåga att plocka fram hans kvaliteer och din öga för detaljer samt tajming. Längtar efter varje filmklipp som du ska lägga upp för att få se er fächa runt! Du har gjort ett enormt jobb med din fina lilla sparris och ja Jeannas komentar var ju ett av de bästa kvittorna du kunde fått! Grattis till det.

Hade varit skoj att få läsa om hur du tar fram en så fin trav på en häst, hur du lägger upp träningen och hur du får "tryck" i dem som du beskriver att du gör iblad. Hade varit skoj att se din filosofi när du rider =)
// lycka till med din fina springare

Frida du fick ju uppleva samma sak som mig att ta bort en fin häst som var tänkt som tävlingshäst. Att man sen köper en ny häst är en sak men i alla fall jag bestämde mig för att aldrig stänga dörren helt till en ev. försäljning och det kanske du inte heller har gjort om jag förstår det hela rätt? Det kanske inte är av den anledningen men för mig är det så. Det känns kanske på något vis lättare att ha den tanken kvar hela tiden även om jag precis som du absolut inte kommer sälja min Danne i första taget, det är ju nu det börjar bli roligt! Du och Danny är nog bara i början av en rolig tid tillsammans, så stort lycka till!!

Danny är allt du någonsin önskat dig. Det är ju klart att du måste få stanna upp och njuta lite också. Förstår hur du resonerar och en dag kommer han vara värd ofantligt mycket pengar. Då kanske det är dags att börja om på nytt igen och då kan man börja prata om att "han kan skada sig imorgon och vara värd noll", men jag är säker på att du kommer hitta en lika lovande häst när den dagen väl är inne. Det är såå roligt att följa er och jag hoppas att du kommer kunna behålla Danny så länge som möjligt!

Så lätt är det inte att hitta en ny träningskompis att leva med, letar själv så jag vet.




Kom ihåg mig?