Bildbomb Segersta

Det är en fördel att ha en Iphone med fungerande kamera allså, en helt ny värld haha! Här kommer i alla fall en del bilder som togs i förrgår när vi hämtade hem Danny.
 
På plats, här är det full fart som vanligt med mycket träningar och människor/hästar som rör sig. Det finns alltid roliga ekipage att titta på!
 
 
Ett av dom tränande ekiagen var härliga Julia och Cilantro "Sillen". Han gick unghäst-VM med Jeanna förra året men nu är han för fullt i Julias händer. Dom var alltid lika glada och det var jätteroligt att träffa på dom igen. Team Sillen är där och tränar för Jeanna nästan hela tiden och jag ska försöka haka på, är alltid roligare när man är på Segersta tillsammans med någon. Som när jag och Therese var där i höstas! :)
 
 
Lite Segersta  i kvällssol.
 
 
Lite träning!
 
 
 

Åh tänk att ha ett sådant ställe :) Hoppas ni kan komma iväg och träna lite, alltid roligare när man är flera så :)

Fina bilder :)

Ida

Fina bilder!

härliga bilder

Så många fina bilder! :D

Åh vilken underbar häst du har! <3 :)

Gud vad fin Danny ser ut! :D väldigt fin i kroppen med sina långa ben å riktigt fin i hullet! :) tycker inte heller du ska sälja honom som det stod i ett annat inlägg. Ska bli kul å följa er nu när ni börjar bli riktigt vassa!! :D

Även om han är lite sen i utbildningen så kanske ni lyckas med att gå riktigt långt. Får man fråga om vilken summa på ungefär du skulle kunna få för Danny? Klart du ska ha kvar din guldklimp. Nu kanske du har ryttarkvaliteter som gör att du vill satsa men jag skulle inte kunna sälja min älskade katt ens för en större summa och hade jag en häst så skulle det säkert vara likadant med den.

Måste bara få säga att H E R R E G U D vilken snygg kropp du har, typ helt perfekt!!
Och så måste jag ge beröm över hur Danny är, han är gudomligt snygg och vilket steg! Smälter när jag ser honom, om jag hade pengar (och inte red ponny, haha) så skulle jag lätt köpa honom, för jag är verkligen heeeelt såld på honom! ;D

Iza

Jättefint bilder! Och underbar häst!

Jag är KÄR i deras ridhus! Wow ;)




Kom ihåg mig?