Bloggförbättring på ingång

Idag har jag köpt någonting som kommer att förändra mycket för bloggingen, åt det positiva hållet. Senaste halvåret har jag inte haft någon fungerande kamera på min gamla iphone 3gs, den har dessutom krånglat med blogg-appen och varit allmänt värdelös ur bloggperspektiv. Jag har därför konstant fått be kompisar att ta bloggbilder med sina telefoner och maila dom till mig, hur krångligt som helst. Som ni fattar kanske man inte släpar med sig systemkameran varje dag till stallet heller.
 
Sedan kraschade min gamla iphone helt i början av veckan och jag har fått leva med en ännu sämre telefon (knappt färgskärm hahah) och det blev panik. Dagen i ära har jag i alla fall fått köpa en kanonfin iphone 4s av en bloggläsare och jag är SÅ NÖJD! Kameran är super och jag kommer nu att kunna ta alla vardagsbilder själv, åh så roligt! Detta kommer att göra bloggandet så oändligt mycket lättare.
 
Har dessutom pratat med Jeanna som sa att allting går jättebra och att han gör framsteg för varje dag. Vi åker ner till Segersta på måndag kväll och hämtar honom, men först ska jag rida ett träningspass för Jeanna där. Hon kommer att visa lite och sedan ska jag få rida. Längtar så otroligt mycket :)
 
 
Ida

Ser fram emot fina inlägg!
P.s Skaffa ett skydd till nya fånen ;-)

IDA

Glad att du är nöjd, 4s är ju en del skillnad från 3an! ;)

Åh ditt hår är såå fint!




Kom ihåg mig?