Morning

Startade dagen med en powerwalk på 4 km innan frukost, fick till och med sällskap med mig - trevligt :) Sedan frukost och nu lite blogging innan jobbet. Vädret verkar lovande för lite solbränna och jag lär väl passa på nu när jag faktiskt har all tid i världen (vad gör folk utan häst på dagarna egentligen?!).
 
Att Danny blir kvar ett tag till känns jättebra och jag hoppas att Jeanna faktiskt kommer att kunna befästa lite byten nu på denna tid. Tänk om jag får hem honom och vi kan börja göra byten på riktigt, wow! Då är inte MSVB så långt borta med tanke på hur fint han har gått i MSVC nu under våren med sina resultat mellan 68-71%. Tjoho!!
 
 
 

Oj det var inte mycket till frukost efter morgonmotion. Alldeles för lite om du ska jobba på det o det kan ge fel signaler till unga tjejer.

Mia

Roligt att det går så bra för er :D Och härligt med eventuell start i msvb :)

Det var väl en helt normal frukost?
He, he, Frida, jag tror de flesta JOBBAR/PLUGGAR om dagarna ;) , men jag undrar vad man skulle göra mellan ca 17-20 på vardagarna om man inte hade häst???

Tycker det ser ut som en helt normal och stadig frukost!:)

Det är väll en normal frukost? Trött man blir, när någon alltid ska klaga på nått...
Kul med Danny, Frida! :)

Härligt med PW innan frukost, det ska nog jag också testa, imorgon kanske? ;) Frukosten ser också riktigt mysig och god ut :D

åh vad gott!
kram <3

Mmm, god frukost! :D

Nu så har vi en give away på bloggen! Vinn parfymer från Estée lauder. Goa parfymer som kan bli dina om du anmäler dej till vår give away. Gå in på vår kategori "tävlingar".

haha...ja de är sjukt va mkt tid man har nu utan häst !!!

god frukost :D

M

God frukost :)




Kom ihåg mig?