Ännu mer film wiho

Ett par stycken skrev att han har sämre galopp än trav, om ni jämför med bytesgaloppen som blir spänd och platt - ja. Om ni jämför med hans vanliga runda, luftiga galopp - nej. Däremot så rör han sig bättre i galoppen ju större språng han får ta, om ni till exempel kikar på galopplängningarna på tävlingsfilmerna så ser ni väldigt mycket luft under magen medan grundgaloppen är lite mer på marken.
 
Här kommer i alla fall lite vanligt galoppjobb från Segersta också! Välj gärna HD kvalite och helskärm här med.
 

Va med och tävla om att bli veckans blogg! :)

Tycker din pålle rör sig mycket trevligt! Det är så roligt att följa er och jag tror stenhårt på att ni kommer gå långt :)

Jag tycker inte att din häst är ''sämre'' någon stans gällande gångarterna, du har en jätte fin häst verkligen!
Jag tycker det är super kul att följa din blogg och läsa hur det går för er. Det ger verkligen stor inspiration till mig som fortfarande är ponny ryttare och endast kommit till LA:P1 med min ponny än så länge!
Vore kul om du kunde dela med dig utav lite tips som man ska tänka på när man tränar sin häst och kanske dela med dig utav lite bra och nyttiga övningar?
Gillar din blogg som sagt jätte mycket, väldigt inspirerande och du är verkligen en duktig ryttare! KRAMISAR! :)

Jag tycker galoppen ser finfin ut. Han sätter inner bakben väl under sig hela tiden, vilket jag har fått förklarat för mig är väldigt bra när det kommer till bytena. Stampar de av längre bak kan de däremot få problem och svårt att orka. Rätta mig om jag har fel.

Jag anser att alla hästar med bra gång har bättre trav en galopp. Sen kan man såklart arbeta upp galoppen till en med luftiga och runda språng. Vilket du är på god väg att göra med fina Danny. Ni är inte långt borta. ;) Jag började följa dig för några månader sedan och man ser redan stor förbättring. Jätte kul att följa er utveckling. Fortsatt lycka till. :)

Han har blivit riktigt fin Frida!

Galoppen är inte dålig MEN jag ser en helt annan häst i traven.




Kom ihåg mig?