Rapport från Segersta!

Ja nu har jag en dagsfärsk rapport från Jeanna om Dannys bytesträning. Hon har jobbat på och ägnat i princip hela passen åt byten varje dag. Danny har börjat förstå lite mer vad det handlar om men börjat byta väldigt mycket av sig själv, och fått beröm för dom som varit rena medan orena hopp och skutt ignorerats och då har hon bara ridit vidare. 
 
I dagsläget är många byten rena men lite korta eller jämfota bak. Han blir lite spänd och hoppig, men han har lätt för att gå in i "slutar-andas-mode" när man lär in nya rörelser. Det var samma sak när vi började med förvända galoppen, då blev han väldigt spänd över att han inte riktigt förstod vad vi menade. Jeanna var dock nöjd och tyckte att han gjorde framsteg! Hon sa att hon var jättesugen på att jobba lite trav och andra rörelser också, men att hon ändå skulle lägga all energi på bytena. Annars blir han kvar där för evigt haha .. :)
 

Hur länge ska Danny stanna nere i Segersta? Är det tills han lär sig bytena eller har ni bestämt en fast tid? Kram!

Hur löser ni det med hjälpgivningen? Minns att Jeanna använde inner istället för ytter. Hur yttrar sig det i inlärningen av bytena? :) Skulle vara intressant att höra.

När Jeanna är "färdig" med honom, kommer du åka ner för att träna och trimma in dig själv med bytena hos Jeanna, eller kommer du ta hem honom direkt? :)

Li

Härligt att höra att det går framåt och att både han och Jeanna trivs med situationen!:)




Kom ihåg mig?