Snabbvisit på Segersta var det

Jag somnade i soffan igår vid 21-tiden och sedan blev det ingen blogging haha... För trött. Inte så konstigt med tanke på hur dagen såg ut!
 
vid 04.50 ringde klockan och jag klev upp, åt lite frukost och drack 2 koppar kaffe. Dags att vakna till liv! På med kläder, packa jobbväskan och så körde jag iväg vid 05.30. Var lite osäker på hur lång tid det skulle ta att köra med bil utan släp, så hade god tid på mig för säkerhets skull. Med transport tar det 2,5 h, utan tog det 2 h! Framme vid 07.45, men då gjorde jag ett litet stopp också :) Framme på Segersta var det ljuvligt väder och jag småsprang fram till Dannys box, åååhh så jag har saknat honom! Massor av pussar och han såg mest förvånad ut. Helt lugn och tuggandes hö undrade han nog vad matte gjorde där så tidigt...
 
Efter lite mys blev det prat med hästskötaren som sa att han var så lugn och snäll, stod still i hagen och var allmänt okomplicerad - det låter som min Danny det! :) Kilade sedan in i ridhuset där Jeanna trimmade Liza, kikade på dom och sedan gjorde jag i ordning Danny själv. Hade lite abstinens efter att borsta och pyssla lite hah... Danny blev klar och 08.30 var han på plats i ridhuset och jag bad Jeanna rida på "som vanligt" och så kikade jag. OJOJ! En vecka har han varit där och vilken skillnad!!!
 
En otroligt imponerad matte fick sitta i soffan på Segersta och skåda sin häst komma in på diagonalen och göra rena byten på hjälpen. ALLA byten från höger till vänster var rena, lugna, kanonfina. Det såg ut som att han aldrig hade gjort något annat! :) Från vänster till höger var det svårare, där blev han lite spänd och då blir det lite hoppsanhejsan och byten hejvilt åt alla håll. Några rena och fina på hjälpen kom det dock, och han är ljusår framåt i utveckling överlag. På EN vecka! Wow wow wow. Jeanna sa att hon nu kommer fokusera på att jobba vidare åt det svåra hållet och att hon hoppas att dom ska befästas snart. Mot slutet tog hon lite trav, satte tryck och jag höll på att avlida av stolthet över att det var min pålle hon satt på. Som han travade!!! 
 
Nu är planen dock att han står kvar en vecka till och sedan hämtar vi hem honom. Jeanna ska iväg och rida Nordiska Mästerskapen så då kommer hon att vara borta. Förmodligen hinner hon inte befästa bytena riktigt på den korta tiden, så det blir hem och lite jogging för Dannys del. Sedan får han antagligen åka tillbaka någon vecka till och finslipa lite efter NM! Spännande i alla fall och jag kunde inte vara mer nöjd över Jeannas jobb med honom. Så värt att åka ner och se honom också! Fick dock kasta mig hemåt direkt efter träningen eftersom jag började jobbet vid 12.00 hemma i Falun - pust!
 
 
 

Wow vilken utveckling på en vecka!! Fina Dannyman :))




Kom ihåg mig?