Flikar in en tanke

Vet ni vad, efter att ha läst igenom över 35 kommentarer på partybilderna börjar jag fundera en smula på hur vissa (som kommenterar det mesta på min blogg med en negativ attityd) orkar fortsätta gå in här varje dag? Jag läser bloggar för att jag gillar innehållet, känner personen eller på något annat sätt har fastnat för just den sidan. Men inte skulle jag för mitt liv gå in på en blogg varje dag om jag inte gillade den?
 
Varför lägger man energi på att då fortsätta gå in på bloggen när de ständiga kommentarerna är "du bloggar sämre nu, bloggen har blivit usel, du har helt bytt målgrupp etc.". Ja, men tycker man att det är så hemskt att läsa dessa inlägg - klicka inte in dig här och stör dig på alla lever livet bilder. Det finns massor av rena andas-bara-häst-och-gör-aldrig-något-annat-bloggar som man i så fall kan läsa.
 
Jag ska vara ödmjuk mot er, för ni betyder massor. Men klarar man inte av att gå in här utan att störa ihjäl sig - låt då bli för både min och eran egen skull. Kram ❤
 
PS. Slänger upp ridbilderna tidigt i morgon bitti, min design håller nämligen på att bytas ut ikväll och det tar lite tid.
 

Vad smal du har blivit :)

Jag tycker att det är upp dig vilket innehåll du väljer att ha på din blogg. Vill inte folk läsa vad du skriver om så är det ju rätt enkelt att låta bli;)

Sedan tycker även jag att "20 partybilder på folk jag inte känner" överkurs även för mig, men jag väljer då att scrolla förbi de inläggen.

Och rent krasst, de flesta 20-åringar har en partyperiod i livet - de som väljer att "leva och andas hästar" och ingenting annat är nog undantag.

Vart kommer ridbyorna ifrån? :)

Älskar Danny, sååå snygg!!

O

Shit vad du är grym Frida. Sunda o vettiga värderingar. Har du någon Instagram man kan följa dig på?

Helt ärligt så bryr jag mig inte ett skit vad du lägger upp i DIN blogg, jag är inne och kikar även om jag inte är intresserad av partybilder osv. Då finns det för mig så många andra bloggar liksom, sedan tycker jag det är upp till dig för det är ju din blogg som sagt! Du får lägga upp vad tusan du vill alltså ;)

Däremot måste jag bara säga att jag själv som inte skriver om något annat än hästar i bloggen har ett himla kul liv utanför den med, och det kan man såklart också ha :)
Men det är ju bara löjligt att säga att man inte ska få skriva om det man vill i sin egna blogg, det är ju trots allt för sig själv man någon gång startade den. Läsarna hänger ju bara med allt eftersom..

Jäklar vad smal du blivit :o

Jag håller med anonym i kommentar nr 2, det är DIN blogg och DU väljer vad som skall visas i den, alla har en partyperiod, alla (förhoppningsvis) flyttar hemifrån och det ÄR en stor del av livet, precis som att vara nykär osv!
Jag tycker inte heller bloggen är så rolig längre men har löst det med att bara titta in nån gång i veckan för att uppdatera mig om hur det går med hästen din. och scrollar förbi det jag finner ointressant. förstår inte heller folk som går in dag efter dag efter dag och är negativa och irriterade. Men se det från den ljusa sidan, de bidrar till din statistik om det nu ska komma något positivt ur det ;)

Vilken läcker design! Älskar bilden i headern, snacka om att lysa livsglädje :))

Håller med dig, vill man inte läsa inläggen och bara kommenterar negativt bidrar man bara till en negativ stämning, jättetråkigt för Frida. Jag ÄLSKAR din blogg, fortsätt såhär! <3

Oj vad du har gått ner!




Kom ihåg mig?