Jobblördag

Tungt att kliva upp sängen i morse, men det var så illa tvunget. Jobb 08.00-17.00 står på schemat och därefter åker jag förmodligen direkt hem till familjen och äter lördagsmiddag där. Danny fixade jag nu på morgonen så han är klar, dock vilodag för honom. Han är förresten anmäld till årets första tävling nu! 
 
Eftersom jag vet att ni blir sura när jag lägger upp festbilder så slänger jag väl hit en bild från gårdagens träning med D också. Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det passet faktiskt, han var vild och bockade som en dåre och jag skrattade så att tårarna rann. Det är helt omöjligt att låta bli att le när han börjar slå med huvudet och spetsar öronen sådär spikrakt lyckligt framåt. Man känner hur han bara får lyckorus genom hela kroppen när jag säger "galopp" och så exploderar han, hahah underbara.
 
 
Ida

Jag vill ha dina skänklar. mina fladdrar och jag lyckas aldrig ha dom stilla mot hästen.. nå bra tips?

jag tycker din blogg är superbra, väldigt kul med variation!!!! :)

Han är så himla fin! Ha börjar bli riktigt maffig nu!! :D

tog fin blogg med jättebra inlägg som är tydliga och bra, dina bilder är jättefina och du kommer lätt nå topp tio listan om du jobbar frammåt med bloggen!!

älskar din blogg och det är topp bra med lite variation, förresten så har danny blivit riktigt snygg & maffig, :) lycka till i framtiden!!:) du har gjort ett toppen jobb med dina hästar!


btw, om du har lust får du mer än gärna fråga nått på min frågestund. ha iallafall en bra dag, så hörs vi!!




Kom ihåg mig?