Myskväll

Börjar helt klart förstå fördelarna med att ha pojkvän efter att ha lekt runt som singel i flera år hahah... Sen har jag hittat världens bästa dessutom ♥ Hade i alla fall världens mysigaste kväll igår med Adam, gick på restaurang och grejer med helt galet bra mat. Mmm.. Sedan hem och chilla lite och sedan somnade vi båda två, socialt värre hahah. Vaknade vid midnatt och konstaterade att jag inte skulle sova kvar ju, skulle upp och jobba vid 08.00 och det är lite smådrygt att gå upp svintidigt bara för att hinna hem på morgonen. Så körde hem där på natten och nu är jag på plats på jobbet för en solig dag i backen! Man kan helt klart ha det sämre, så glad.
 
Ikväll verkar det vara stor hemmafest på schemat! Med utgång dessutom. Blir nog bra när Danny är tävlingsbar igen, då får jag ägna mig åt lite tävlande istället för att vara ute och härja på helgerna. Ibland brukar jag känna att det är nog tur jag sysslar med hästar, så man håller sig på jorden lite. Det innebär ju ändå att man inte kan åka iväg och flänga på vad som helst, tänker typ utgångar i andra städer, resor, etc. Jag kan tycka att det är lite spårigt nu med mycket festade etc, men förstå om man inte hade haft hästen att tänka på dessutom - ojoj haha... Men man lever bara en gång, glöm inte det fina läsare.
 
Lite pics från igår, haha standard: "jag måste ha bloggmaterial!!". Måste dock köpa ny telefon.. Kameran är så sönderrepad att det knappt går att använda den. Viktigt ur bloggsynpunkt med bra kamera med i alla situationer ju.
 
 

singelliv är överskattat haha :) inget går upp emot en riktig myskväll med sin kille! att veta att man har någon att komma hem till liksom :')

asså varför är din kille i ett annat förhållande på fb?

Hej Frida, nu när du inte kan lägga upp så mycket updates om Danny, träningar osv kanske du vill skriva lite mer om din utrustning istället? Jag uppskattade inläggen om stövlarna, kandaret osv, och tycker det vore roligt att se bilder på alla dina schabrak, lindor, täcken, ridkläder etc, samt läsa utvärderingar av dem. Jag är knappast den enda som delar din goda smak för utrustning så det kunde vara en idé på inlägg, nu när det är lite tystare på hästfronten i övrigt :)

Moa

håller med ovan, singelliv är överskattat! Det är så otroligt värt att ha någon att stötta sig mot i alla lägen. Dessutom verkar du ju inte ha några problem att ha kvar "party-biten" ändå så då missar du ju inget ändå :)

Vad mysigt!




Kom ihåg mig?