Tjoho

Bilderna är så sköna, kan inte låta bli att lägga ut några fler. Har ju redan sagt att bloggen numera är om hela mitt liv, inte bara mitt hästliv. Vi lever livet, ingen far illa av detta och vi har löjligt roligt - så det där med dålig förebild och så vidare kan ni bespara er ;)
 

hehe du är ju en riktig "isabelle strömberg" utanför hästlivet :p

jag tror att du och hästbloggaren linn olsson skulle kunna ha riktigt kul ihop hehe :)

Det är din blogg och du bloggar så klart om vad du vill. Jag kan bara inte förstå varför någon skulle vilja se partybilder på en massa främmande människor, vilket ni på bilderna är för de flesta av dina läsare. Jag kan heller inte förstå varför du vill lägga ut sådana bilder här, du kan ju bara få respons som "fint hår" och "det ser roligt ut". Vad ger det dig? Jag frågar för att jag verkligen undrar, inte för att vara elak. På nischade bloggar delar man ju med sig av erfarenheter och åsikter inom ett intresse man delar med läsarna, men jag förstår inte varför ditt festande/kaffedrickande osv skulle vara av intresse för någon som inte känner dig? Kanske någon som uppskattar de här inläggen kan förklara?

Svar till Anonym: Jag tillhör dom som uppskattar sånna här inlägg så kan svara. Vad läser du för bloggar?! En blogg är ju till för att spegla någons liv och där hör väl allt från kaffedrickande till Fridas kompisar till? Alla vanliga bloggare bloggar ju om allt från dagens lunch till outfits eller partybilder, så om Frida vill fortsätta att driva en "vanlig" blogg så är det ju precis sånt här som hon ska skriva om? Jag tycker att det är jätteroligt att se vilka tyuper av människor hon umgås med och bilder på Frida själv. Vad hade du själv tänkt att hon skulle blogga om om hon inte (som du tycker) ska blogga om det hon gör som i det här fallet är festa med sina kompisar? läser du inga vanliga bloggar?

ANONYM: Jag tycker också att det är kul att se alla fridas kompisar och håller med den andra som kommenterade att ska man driva en vanlig blogg är det precis sånt här man bloggar om ;P jag tycker att det är jätteroligt att se sånna här bilder :D Frida: Ni är så gulliga du och din kille, jättefina bilder!

Hej
Jag har problem att läsa dina inlägg ifrån telefonen då texten är jätteliten (jättejobbigt). Tråkigt då jag vill läsa alla dina inlägg men ofta hoppar över då jag inte orkar zooma in :P. Går det att göra något åt detta? Har sett att andra också har problem med detta

Tack för en jävligt bra blogg!!

Jag började läsa bloggen på grund av Fridas många gånger mycket kloka hästinlägg och då jag, trots att jag är mer än dubbelt så gammal som hon, kände igen mig i mycket (vad gäller träning/tävling/ typ av häst/ mål/ ambitioner osv).
Nu när Danny knappt nämns med ett ord har jag tappat intresset då jag, liksom någon ovan skrev är totalt ointresserad av vem Frida festar med.

Har otroligt svårt att förstå hur man kan engagera sig så i en vilt främmande människas liv att man vill "lära känna" denna människas vänner genom bloggen tex- VARFÖR?

Har man inga egna vänner att bry sig om?

Men det kanske är en ungdomsgrej?

Själv lockades jag som sagt av diskussioner kring hästar och ridning- att bloggen nu tagit en helt annan vändning är ju trist för MIG men uppenbarligen kul (eller ännu roligare) för andra.

Så är det bara. Och den som driver en blogg får givetvis göra som den vill.

Att man inte kan skriva så mycket om hästar bara för att man har en häst som är konvalescent håller jag för övrigt inte med om det minsta....bara en parentes.

Har alltid älskat din blogg men tkr den är ännu roligare nu när man får läsa om allt <3 finns ju massa andra hästbloggar att välja på om man bara vill läsa om hästar.. Frida är ju en av dom få dom faktiskt har ett liv utöver hästarna och samtidigt satsar på ridningen, det tkr jag är skitkul att se istället för dom som tänker häst 24/7 :p

åhh va snygg din pojkvän är då! :o hahaha

Du tappar oss äldre läsare genom den här typen av inlägg. Jag tycker att det är roligt att läsa dina hästinlägg, för du verkar väldigt kunnig på det området. Där spelar det för mig ingen som helst roll att du är betydligt yngre än jag. Men partybilder - nä, då tröttnar jag snabbt. Men jag tror kanske inte att tanter i 40-årsåldern är din målgrupp heller så för din del spelar det kanske ingen roll. Ville bara låta dig veta. Vi kanske är fler i min ålder som kikar in här. ;-)

Jag gillar din blogg! Även om det var hästinläggen som fick mig att börja läsa din blogg så tycker jag att det är roligt att läsa om att du har ett "vanligt" liv utöver hästarna, och att man trots det kan satsa.
Fortsätt så här!

Jag tror att dom som blir bittra över dessa inlägg är din äldre läsarskara. I och med att du lite bytt målgrupp så blir det dom som gnäller. Men med tanke på hur många fler läsare det är i den yngre generationen kmr du nog lyckas bättre såhär tror jag :)

Tkr också din kille är sjukt snygg :D du med så ni passar verkligen bra ihop :)

Sara: men Frida har ju sagt att hon inte längre bloggar på det sättet och söker sponsorer etc. Tycker att hon ska få NJUTAav att vara 20 är och leva livet utan ett gäng bittra och griniga läsare som gnäller. Själv har jag fått uppfattningen att hon aldrig mått så bra som nu och varför unnar inte folk henne att ha roligt och vara glad?! Vad är det för torra läsare hon har som inte tål att se lite festbilder.

Vilka härliga bilder :)

Har tidigare gillat din blandning med hästinlägg o vardag, men nu blev det tråkigt. Jag är ingen kärring, jag är jämnårig med Frida, och jag är totalt ointresserad av de kopiösa mängder alkohol som intas. Med det sagt, så är det inte pga någon förebildsaspekt, utan för att jag tycker det är pinsamt med folk som lägger så mycket pengar på att förgifta sin kropp och sen går och viftar med det på sin blogg. Jag ser jättegärna glada kort på dig o dina kompisar med en flaska i handen, men jag skäms när övrig dryck på diverse bord syns på bilderna...

Jag har läst din blogg länge nu och tycker att det är roligt att få följa alla delar av ditt liv. Även fast jag är "gammal" ;-) Fortsätt som du gör nu! Hejja Frida!

Mia

Jag tycker att det är lustigt att de som inte längre gillar din blogg fortfarande både läser och lägger tid och energi på att kommentera ;)
Visst jag gillar också hästinlägget bäst men det är helt upp till dig hur du väljer att använda din blogg :D

härliga bilder!

här var det fest ;)
sjukt fiin du är!! <33

fin blogg!:)

gah, vilka snygga killar!

Ser ut som att ni hade en riktigt roligt kväll i alla fall! ;)

Roligt!! :D

Jsj

Man läser alltid en blogg av fri vilja. Gillar man inte bloggen så slutar man läsa. Fridas blogg bestämmer hon själv över.

Jag är bara intresserad av hästbloggandet så jag tar själv en paus och kommer tillbaka senare för att se ifall det finns mer om Danny och hästträning. Svårare än så behöver man inte göra det :)

Jätte fina bilder! :D

Jätte fina bilder! :D

Ni ser ut att ha haft roligt! :)

Härliga bilder! :)
Och till den anonyma personen så vill jag bara hälsa att det inte spelar någon roll om det är massa 'främmande' personer på bilderna, man måste ju få lägga ut bilder på sig själv och sina vänner, haha!

Hej! Ville bara kika in och berätta att jag har en tävling igång nu där du kan vinna en valfri vara för 200kr! Kika in och se om det är något för dig! Reglerna är enkla. :)

Länk till inlägget: http://babustylee.webblogg.se/2013/march/tavling-vinn-en-valfri-vara-for-200kr.html#comment

Om du är helt ointresserad av sådant här så ber jag om ursäkt för denna kommentar.

Brukar du kallas förebild ofta eller?

Nice partybilder

Jag förstår att detta är fridas liv och tycker det är kul att hon har ett liv utanför hästen. Men ur bloggsynpunkt är dessa inlägg av samma intresse som.att se en ridskoletjej borsta hästen innan lektionen.

Ida

Jag gillar alla dina inlägg. Fortsätt så som du gör tycker jag. Roligt att se lite annat, typ vilka du umgås med och dig i andra kläder än ridkläder :p hehe.
Så, keep up the good work!
Ps. "Biffen" var snyggast av killarna på festen höhö.

Man bloggar ju av olika anledningar tänker jag men kanske också ska fundera på vilken bild man ger och vill ge av sig själv?

Själv har jag tex lärt mig massor genom min egen blogg och genom de kommentarer jag fått där genom åren.

Jag har givetvis ett liv utanför hästeriet men tycker kanske inte att det är av allmänintresse att visa vad jag åt till frukost eller blogga om hur dags
jag gick och la mig.

Fridas blogg har mer och mer antagit formen av en fjortisblogg där kommentarer som "åh så fint hår du har" och "du verkar vara en härlig partytjej" har tagit över.

Är det den formen av blogg du vill ha Frida så keep it up- det verkar vara många som uppskattar detta.

Vi andra får leta upp andra bloggar att läsa- svårare än så är det inte.

Svar: Jag är faktiskt förvånad över att du fortfarande klickar in dig här om inläggen inte passar dig, varför inte bara välja att läsa någon ren hästblogg i stället? Min blogg speglar mitt liv, och det innehåller garanterat inte bara häst.
Frida Hallgren

Måste bara flika in här. Själv är jag trettioett med tre barn, dressyrryttare som alltid läser din blogg. Jag är numera trist och tråkig i mitt vardagsliv, när jag kikar in på din blogg kan jag inte låta bli att le. Minns hur det var för fem, tio år sedan då jag levde samma liv som du nu gör. Passa på att njuta allt du kan, gör massa misstag som du kommer lära dig av. Din blogg får mig att minnas tillbaka på alla galna grejer jag själv gjort och hur roligt jag haft utanför hästlivet. Du är en riktig energiboost i min vardag!

Snälla någon, läs inte Fridas blogg om den blivit så "tråkig" & "trist".
Jag gillar den, gillar hur hon blandar sin vardags inlägg med hästinlägg. Frida skriver på ett sätt som fångat mig och även om det blivit blandade inlägg så slutar jag inte läsa.
Du är grym Frida!!! :))

Oj så mycket kommentarer! Tack för svaren på min kommentar. Människor är såklart olika och tydligen är det många som tycker om de här inläggen. Jag kan inte förstå det, men jag kan förstås acceptera det :)
Någon frågade om jag inte läser några "vanliga" bloggar, och det beror väl på vad man menar med vanlig. Jag läser inte bloggar som går ut på "idag åt jag/träffade jag/jobbade jag" osv för jag tycker det är fullständigt ointressant att veta vad främmande människor har haft på sin frukostsmörgås idag. Men jag läser onischade bloggar där det finns substans, dvs åsikter, tankar, diskussioner. Det har jag saknat på den här bloggen den senaste tiden.
Jag är i Fridas ålder, festar och träffar vänner, och jag tycker det kan vara roligt att se festbilder på mina EGNA vänner. Men inte vilt främmande människor, ser inte det intressanta i det. Anledningen till att jag fortfarande går in här är att jag ännu hoppas på att mötas av lite mer djupgående och (för mig) intressanta inlägg, eftersom jag vet att Frida kan leverera sådana. De behöver inte ens handla om hästar, det kan handla om åldersgränser på krogen, hundlydnad, hungerkrisen... Vad som helst!

oavsett om dessa partybilder är bloggmaterial eller inte, men jäklar vad snygg du är Frida! wow! Tycker att det är jätteroligt att se bilder på "främmande människor" men jag kanske är ovanligt nyfiken av mig. Höll på att spricka av nyfikenhet när du började skriva om "Adam" och det är JÄTTEroligt att se bilder.

Håller helt med Elin fast jag är lite äldre, inte speciellt intresserad av dressyr för egen del ( ha ha ) .
Tycker att det här är en riktigt bra blogg och gillar inläggen om "vardagsfrida".

Visst saknar jag hästinläggen men de vet jag ju att det kommer snart. Den som väntar på något gott.

Och om man inte gillar det så är utgången åt höger....

Här kommer ytterligare en "bitter" tant. Nej skämt å sido, bitter är jag absolut inte utan helt nöjd och glad med livet. Så snälla ni, sluta använda ordet "bitter" så fort någon är lite kritisk. Jag kommer att fortsätta komma in här även om inte festbilderna lockar mig (been there, done that ages ago). Man kan använda en blogg som dagstidningen ungefär. Bläddra snabbt förbi det som är ointressant och läs det som intresserar, men inte säger jag upp min prenumeration bara för att en del inte är så läsvärt. Likadant med bloggar.

Fina bilder! Jag tycker det är jättekul att du även skriver inlägg om livet utanför stallet, och alltid kul att se förfest bilder! Keep it up! Gillar din blogg skarpt:)

Nu är ju jag lite sen på bollen, men, here goes (inte riktad mot dig, Frida, utan majoriteten av kommentarerna i det här inlägget):

För alla er som inte gillar den här typen utav inlägg så finns det faktiskt ett perfekt alternativ för er: läs dem inte. Men behöver faktiskt inte konsumera alla delar i en blogg. Jo, jag lovar, det är alldeles sant! De flesta utav er läser väl antagligen genom någon typ av rss-feed, om inte så rekommenderar jag att prova Bloglovn' eller liknande. Då ser du precis vad som komma skall och kan därför skippa det man inte vill läsa och läsa det man är mer intresserad av. Se, så enkelt det var att lösa det problemet.

Det här är väl kanske inte min typ av inlägg heller, men jag kniper ihop truten eftersom jag vet vad jag har klickat mig in på. Det här är Fridas blogg, och hon ska få dela med sig av precis det hon känner för utan att bli "bestraffad" för det. Frida har ingen som helst skyldighet att leverera inlägg efter inlägg med "substans", eller att vara er till lags, för den sakens skull.

Det jag reagerar mest på i kommentarsfältet är hur du, Birgitta, sätter dig över det Frida gör på en helt annan nivå än vad andra gjort. Vad menar du med att man ska tänka på vilken bild man ger av sig själv? Och hur skulle det relatera till det Frida skriver om utan för hästlivet? Vad är problemet? För det är så du får det att låta; som ett problem.

Du har en attityd som säger att du tycker att du har den enda rätta approachen och att Frida (och andra också, räknar jag med) bör efterfölja den. Du förminskar inte bara Frida utan också hennes läsare. Jag har sett en helt del av dina kommentarer här, och samtliga innehåller samma ingredienser: förmaningar om vad som är rätt eller fel enligt dig. Om vi ska återgå till det här om att man ska tänka efter vilken bild man ger av sig själv så skulle jag, om jag var du, leva som jag lärde.

Svar: Tack så mycket för den här kommentaren, den satt mitt i prick! Önskar att alla tänkte som du. Kramar Frida
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?