Vilken dag

Har stressat livet ur mig och är nu äntligen (!) på plats på jobbet där det är lite lugnare. Har som sagt hunnit med både att rida, sedan hem och hämta massa saker hos mamma och pappa (hur kan det aldrig ta slut?) och så tillbaka till lägenheten. In med alla dessa grejer och så iväg direkt till plantagen för att köpa blommor. Köpte växter för 550 kr, men det var det värt! Orkidéer och gröna växter med vackra blad, det blev helt fantastiskt fint. Jag älskar blommor! Därefter letade jag runt efter en microvågsugn på flera ställen men alla var så stora, får inte plats med vad som helst i mitt lilla kök. Ska sätta mig och googla på mini-micros snart.
 
Drog även en sväng på Ica Maxi och köpte lite grundgrejer till kylskåpet - aldrig har det väl varit så roligt att handla som när man köper åt sig själv! Blev lite pasta, bröd, pålägg och annat basic. Känner mig så vuxen haha! Nu återstår det bara att lära sig laga mat, men det är ett senare problem. Köpte ingredienser till pastasås, så morgondagens lunch är i varje fall räddad!
 
I morgon ska jag faktiskt fotografera allting. Det känns tillräckligt "klart" för det! Då får ni se vad jag snackar om, jag älskar min lya.
 
KH

Tänk bara på att det bör få plats en vanlig tallrik i! Så mycket lättare!

Gud så snyggt hår du har, älskvärt! :D

har du gjort fransförlängning? Vore kul ifall du skrev om hur det går till isåfall, hur ofta du behöver fylla på och hur länge det sitter osv :)

åh grattis :D spännande värre!

du, tänk på att tex IKEA-tallrikar är lite större så de får plats i micron, sjukt irriterande å inte kunna stänga luckan ;)

Gud vad fin blogg! :)

Wow vilken fin bild :-D

ska bli kul att se hur du har det i lgh:en

söt bild!! :)

Längtaaar!! :D

Vilken fin blogg du har! Jätte fin header! :)
Hur har din kväll/dag varit idag då?;)

btw, gör du bloglovin byten? ;)

Ska bli spännande att få se bilder! :)




Kom ihåg mig?