Allt om gårdagen

Ja ni, vilken dag det blev! Vi åkte vid 10-tiden på morgonen så Danny fick inte gå ut i hagen utan promenerades istället. Sedan fick han fina knoppar och vi lastade på för att bege oss till Gagnef! Väl på plats så var det en ganska stor parkering med mycket hästar och rörelser, det var kombinerat ponny/häst och massor av ekipage överallt. Danny som är stresskänslig och dessutom var hemskt taggad blev ganska rörig i transporten och vi fick hålla ett rejält öga på honom ett tag. Det var dock inga problem då vi var "hela teamet" med både mamma och pappa på plats! Vi turades om att vakta honom helt enkelt.
 
När han var urlastad blev han dock ännu värre och laddade till så rejält att det nästan tog 10 minuter att få på sadel och benskydd hahah... Han var mer i luften än på marken och longerlinan fyllde sin funktion så att säga :) Puh! Jag tror att mamma var ganska glad när jag äntligen kommit upp i sadeln och han började lugna ner sig lite. Valde dock att rida fram honom inne i ridhuset då jag kände hur det riktigt kröp i honom. Bra framridningskänsla och sista 10 minutrarna gick vi ut och red på utebanan bredvid tävlingsbanan. Hörde i högtalaren att föregående ekipage just gått upp i ledning på 68,7% och då var det bara att lägga in 100% fokus och ge järnet. 
 
Inne på banan gick han som tåget (som vanligt) och var perfekt tempererad. Het men inte så laddad att det brister. Ett jämnt program med en kostsam miss i det andra enkla bytet. Fin nedgång men fattar sedan fel galopp, byter galopp och blir till sist rättad och vi tar oss vidare. En 4:a med kofficient 2. I övrigt inga missar alls och en riktigt fin ryggning till och med! Vi fick hela nio stycken 8:or och flera 7,5:or! 8:orna fick vi på mellantrav, övergång mellantrav/samlad trav, samlad galopp, mellangalopp, övergång till trav, sista uppridningen, Dannys gångarter och min sits! Dom två sista punkterna värme extra mycket.
 
Domare Christina Strand skrev: "Underbar häst med naturlig lätthet som du visar så väl! Lycka till! :)"
 
 

Stort grattis!! Han så vansinnigt fin verkligen!
tänkte bara fråga vad du betalt för dina lackade stövlar och vad färgen på dina rödbruna stövlar heter?
vilka modeller har du på dom? :)

Förstår att du är nöjd och stolt, stort grattis! :D

Vilken underbar kommentar du fick! älskar när de bjuder på en smily oxå.

Grattis till kanonresultat! Och jättekul med de fina kommentarerna! Ni är verkligen ett himlans stiligt ekipage och det är väldigt kul att följa er och se er utveckling!

Grattis! Jag undrar ifall du skulle kunna visa hur du gör sådana fina knoppar? Så himla fint :)




Kom ihåg mig?