Ännu en update

Men denna gång var det Danny själv som hörde av sig! Han verkar uppenbarligen få lära sig både det ena och det andra på Segersta, inte visste jag att han var en sådan talang på sms. Hur träningen går får ni läsa själva, och bilderna som ligger uppe är bifogade från samma sms. Vilken ego'picare ;)
 
Jag tänkte även ringa Jeanna idag så mer info kommer om hon har något annat att tillägga, även om jag tyckte att Danny sammanfattade det hela ganska bra haha...
 
 

fattar ej hur han tar fotot på ridbilden? alltså han måste ju va fett vig om han tar det med bakhoven :oo xd ^^

Vad kul att det går bra! =) Jättekul att du får lite uppdatering, då känns det kanske lite lättare att vara skiljd från honom jue. Haha alltid lika kul när de kommer till stadiet där de bara vill byta hela tiden. Men då kan du nog vara säker på att han snart kommer lära sig att vänta också =)

Ha ha skönt när ett proffs som Jeanna kan ha en så skön attityd, underbart!

J

Extremt trevligt att Jeanna följer upp så bra och rapporterar. Har annars ofta upplevt att man ibland får dra information ur vissa tillridare/utbildare.

Tror du att jeanna kan skriva hur man lär sin häst att skriva sms? Skulle vara smart så man vet så fort hästen mår dåligt.. haha :)

Kul att det går bra, snart går ni dressyr inne i globen! :D




Kom ihåg mig?