Bra dag ändå

Först och främst, tack för era snälla kommentarer om bilkrocken! Det värmer. Hade en väldigt ledsam natt, tror att jag var ganska chockad över allt och vaknade vid 04.00 och kunde inte sova efter det. Låg och var totalt oladdad för tävling, ville inte åka och kände att jag bara hade ont i magen över allting. Bestämde mig i alla fall för att åka till stallet och känna efter lite, drog på mig vita ridbrallor och så eftersom allting var packat. Lite pepptalk med mamma och en varm Dannymule fick mig i alla fall att bestämma mig för att åka till Insjön. Dannys gjordes fin, knoppades och transporten packades. 
 
Påväg dit fick jag en riktigt down igen, ville inte starta och kände bara att det omöjligt kunde bli en bra prestation efter gårdagens helvete. Lite uppryckning senare satt jag i alla fall upp i sadeln och då släppte det, nu kör vi! Beräknade framridningstiden till 40 minuter vilket tyvärr visade sig vara en aning för länge men det är otroligt svårt att veta hur man ska lägga upp framridningarna såhär i början av säsongen. Är han tokladdad behövs minst 40 minuter, men idag var han lugn och härligt avspänd från början och då blev det lite för länge. Inte lätt, men jag skrittade mycket för att inte ladda ur honom helt. Underlaget var dessutom väldigt tungt efter allt regn. Fick i alla fall en jättefin framridningskänsla!
 
På banan börjar jag med att rida fel det första jag gör. Går in i öppna på en gång utan att ha ridit mellantraven, bra där! Kanske slog jag i huvudet litegrann igår ändå... Fortsatte sedan och gjorde ett bra program utan några egentliga missar mer än att han gick lite bakåt i en halt. Jämn, lydig men lite mer tryck och det hade varit fullträff! I vilket fall så fick han fina poäng med mycket 7:or och 7,5 poäng på samlad galopp, en till samlad galopp (vi är tydligen bra på det) och så sista mellantraven. 
 
Domare Christina Lundin skrev: "Mjuk o trevlig ridning på lydig häst. Fin takt och lätthet. Blev ngt spänd vid några tillfällen men det hanterade du väl. Lycka till!".
 
Resultatet blev alltså 68,00% och en andraplats!
 
Från vänster: Falugäng! Margona som placerade sig 4:a, jag och så Emma som vann! 
 
 

Åh så fin du e♥ Bra att kunna prestera så bra efter vad som hände♥
KRAM

Vilken fin bild på er tre! :) power åt Falun ;)

Vad fick ni för pris? ;)

Underbar bild! :D

Grattis Frida, härligt att det gick så bra trots förutsättningarna! :D




Kom ihåg mig?