Det visste ni inte...

.. Om ni skulle se mig trava fram/värma upp Danny under en framridning skulle ni aldrig tro att det är samma häst som när jag sätter mig ner och sätter TRYCK. Jag rider nämligen fram i "ponnytrav" med små mjuka steg. Blir en ganska stor kontrast haha!
 
.. Jag har så gott som alltid musik i öronen, i alla fall när jag tränar. Skulle inte gå en meter utan min housemusik ❤ Vill ni nöta grymmaste listan kan ni följa min partylista här: 100%party by FRIDA

 
.. Jag längtar efter att bo någon annanstans än Falun. Lite större stad, lite mer söderut men samtidigt inte alltför långt från familjen. Kanske Uppsala? Någon gång ska man väl plugga och en riktig studentstad vore riktigt roligt. Menmen, har inga planer ännu.
 
.. Danny har en 1-årig helbrorsa som jag är hemskt sugen på. Men, jag ska inte för allt i världen ha en till häst nu - men tänk er en Danny-kopia som inte ligger ett år efter i utbildning. Ser championat, falsterbo och annat roligt framför mig. Åh!
 

Åh Uppsala! Bästa!!
Vad är du intresserad av att plugga?

Uppsala är en grym stad om du funderar på det! Finns mkt häst och bra anläggningar, mkt tävlingar (nära till Jeanna) ;)

Lycka till!

Min plutt är sex men går som femåring, och hon har tappat minst 1,5 år pga att hon stod bortglömd på en lösdrift med sitt föl i flera år haha. Jag kan tycka att det är synd då hon lätt skulle varit etablerad i MsvB nu om jag bara hade "upptäckt" henne tidigare, men å andra sidan har hon kommit sjukt långt på bara ett års ridning. Jag tänker försöka kvala henne i alla unghästchampionat ändå, vi får väl se hur det går. Hur gammal är din?

Tänk inte på att han ligger ett år efter i utbildningen, tänk långsiktigt! Han är fortfarande ung. han håller säkerligen bättre såhär också. :)

Ja men precis Maria. Danny kommer säkert hålla längre än va de som pressar sona hästar till högre klasser kommer göra

Grym lista d där! :)

Hur har du planerat dina tävlingar i år? :) Var åker du längst norr/söderut i år? Vore som sagt kul om man fick se er live om man hamnar på samma tävling :)




Kom ihåg mig?