Gårdagens träning..

.. Gjorde mig ännu mer övertygad om att iväglämnandet till Jeanna är helt rätt. Vi får inte till bytena och min tränare tycker att nu är det dags att lämna över det hela. I övrigt är han fantastisk, vi har nu börjat titta på galoppiruetterna på allvar, på galoppslutorna, på "passagen". Hela alltet. Att sitta och leka med dessa rörelser är det häftigaste jag varit med om, eftersom allt är nytt för honom. Jag fick en Klas som var utbildad GP, det lärde mig massor men inte hade jag utbildad honom ett smack själv.
 
Med Danny lär jag tillsammans med honom, vi är ett team som växt så otroligt mycket på bara ett år. Igår fick vi även rida travsaxar för första gången, det kändes hur lätt som helst! "Det ser ju ut som att ni aldrig har gjort något annat!". Ibland känner jag mig väldigt fånig som efter varje träning skriver ett inlägg om att "ni måste se honom nu, jag måste filma, han utvecklas hela tiden". Ni vet precis vad jag menar eftersom jag skriver så varje gång (haha). Men jag menar verkligen varje ord och han är inte samma häst nu som för en månad sedan. Det går så fort!
 
Flummigt inlägg, men vill mest ge en stor hiss till min mörkbruna pålle som överaskar mig för varje dag.
 

Varför kan inte din tränare sitta upp och hjälpa dig med bytena?
Måste ju vara mkt enklare och bättre för båda dig och Danny. :)

Härligt Frida! Jag kan hålla med dig om att det är spännande att lära tillsammans med hästen. Även jag får nu, tillsammans med min 8-åring, göra lite samma sak, även om vi ännu inte kommit lika långt som du och Danny.Helt rätt att skicka iväg honom på "bytesskola", då det kan vara riktigt svårt att komma till rätta med om det en gång blivit fel. Lycka till!

Kan du inte filma nästa träning? Och nästa tävling? Vore jättekul att se! :)

Vad är skillnaden på travsaxar och skänkelvikningar? Hehe :)

Travsaxar görs i sluta.

Han är SÅ fin så jag tycker att du kan hissa honom så mycket det bara går :D !

Sjukt snyggt kandar! Vad är det för något?

Varför sitter inte din hemmatränare upp o hjälper dig med bytena regelbundet? Då kanske dom redan suttit :-)




Kom ihåg mig?