Godmorgon

Är på jobbet från 07.00-15.00 så bloggandet blir lite lidande idag, ska försöka skriva mer ikväll. Några önskade "före-bilder" på Danny och ska försöka ordna detta! Har nog ganska många i iphonen som jag kan visa.
 
I övrigt känns beslutet att han ska till Jeanna jättebra även om jag är lite nervös för att lämna honom där. Med tanke på hur lättstressad han kan vara känns det inte så tryggt att ställa ut honom i nya hagar och allt sånt, men det får helt enkelt bli så. Byten lär han lära sig så vi kommer vidare! Mycket hö så är han förhoppningsvis ganska lugn trots ny miljö. Jag stannar som sagt till måndag och bor förmodligen natten hemma hos Matilda! Ska bli så roligt att träffa henne för det var längesedan nu. Vi har dessutom planerat in Dyltabruks meeting tillsammans i sommar (7-8 juli) och där var vi även förra året. Det är så mysigt att kunna tävla på dagen, umgås och kanske ut och äta och sådant tillsammans på kvällen under dessa härliga sommarmeeting! Längtar redan. 
 
Men ni får ha en toppendag så länge så blir det mer update senare :)
 
Segersta!
 

Ska bli så kul att ses! Och vem vet, du kanske borde anmäla MSV B:2 i Dylta...? ;)

Kommer säkert gå galant! Det kanske är nu man ska ställa sin egen häst hos dig på träningsläger när din egen är borta haha! :)




Kom ihåg mig?