Godnattinlägg

Tack för alla grattis och fina kommentarer, jag blir så glad! Danny har fått massor av klappar och står lite extra ompysslad i stallet. Det lönar sig att prestera så fint.. :) Nu blir hela juni månad tävlingsfri och nästa inplanerade start är på Dyltabruks sommarmeeting. Jag var där förra året och red MSVC-klasser på PRE'n Esco men i år får Danny följa med. Hans livs första meeting blir det! Har anmält honom till totalt tre MSVC-starter fördelade på två dagar. Det ska bli otroligt roligt att rida så stora klasser som det är där (verkar bli fulla klasser så upp till 40 startande) och även se lite hur han står sig i konkurrensen där. Någon MSVB-start blir det inte förrän bytena är på sin plats, i övrigt gör han alla rörelser på den nivån utan problem.
 
Menmen, nog om det! Har spenderat kvällen med bästa Elin. Gått en pw i kvällssolen och sedan hem till mig och snackat massa. Nu har jag krupit ner i sängen och ska se film tills jag somnar, godnatt!

Varför skulle han inte stå sig i "konkurensen" där? En msv C är alltid en msv c.... eller menar du att det delas ut högre % i Dalarna?

Svar: Menar att det är ganska stor skillnad på att rida en MSVC med 15 start än 40.
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?