Installerad på Segersta!

Lång dag men nu är vi på plats allihopa, Danny på Segersta och jag och mamma hemma hos familjen Holmström! Men vi tar det från början :)
 
Vi åkte hemifrån vid strax efter lunch och efter 2,5 timmes färd var vi framme på Segersta. Danny stod snällt och hela transporten var packad med tusen grejer. Tänk så mycket som ska med, allt från sadel till benskydd och foder. Han kommer att äta sitt vanliga kraftfoder men få grovfoder från Segersta! Sedan blev det lite packning för min del också eftersom jag ska träna för Jeanna imorgon bitti. Förmodligen blir det så att jag värmer honom, visar lite var vi är just nu och sedan tar hon över. Spännande!
 
Väl framme i Enköping blev vi mötta av Jeannas praktikant som hjälpte till att bära in lite grejer och visa var allt skulle ligga, nog för att jag har varit på Segersta flera gånger med olika hästar men det är faktiskt första gången jag lämnar en häst där själv på träning. Jag har alltid varit med tidigare så detta blir lite ovant. Danny gick rätt in i sin box, rullade lite och ställde sig sedan och åt hö. Kändes jätteskönt att han kom till ro så snabbt och det kommer nog inte bli några problem där. Vi kikade runt lite som vanligt och sedan åkte vi alltså hem till Matilda där vi blivit bjudna på middag och ska sova natten, så nu mår vi! God mat och så härligt sällskap.
 
Lite bilder från idag!
 
 

Oj var det inte varmt med täcke idag?

Fint!! Kommer nog bli jättebra där :) Täcke hade han väl om han behövde, den ständigt onödiga frågan..

Hur gör du med foder när han ska vara borta såhär en längre tid? Kommer han äta sitt hö hemifrån eller byter ni direkt till deras?

as snygg där ju! Värsta gården!

Hihi, ser att han står i boxen intill Calle ^^

Hoppas allt går bra nu!:)

Hej! Jag håller på med en undersökning i Matte B där jag ska ta reda på om det finns något samband med hur många gånger man har ramlat av och vilket disciplin man rider i(även nivån inom detta disciplin, och hur många år man varit aktiv ryttare). Det skulle vara väldigt snällt om du kunde ställa frågan i din blogg så jag kan få lite mer svar och spridning på min undersökning! :)

Får du betala dubbla stallhyror under tiden han är på Segersta?

Hur mkt kostar det ungefär att rida för Jeanna om man bara skulle rida ett pass och även åka dit under några dagar?
Undervisar hon på alla nivåer eller måste man ha kommit upp på ca MSV?

Vilka fler hästar har du varit o tränat med på Segersta?




Kom ihåg mig?