Ledsen

Förlåt för dålig blogging men krockade sönder mammas bil och är så ledsen att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Ni får ha överseende. 

usch!! hoppas att du inte gjort dig illa iallafall även om det känns skit rent psykiskt. hoppas du repar dig snabbt! kram

Men fy vad läskigt! Hoppas du klarade dig utan skador Frida!

Men din stackare :( om det är någon tröst så krockade jag sönder min första egna bil inom loppet av en vecka. Körde rakt in i en parkerad Porsche! Då kändes det som en av de värsta dagarna i mitt liv men nu kan man ju skratta åt det.
Hoppas ingen kom till skada och att allt löser sig.

Hoppas du inte skadade dig! Allt löser sig <3

Men men fy! stackare, tur att du är okej, bilen är bara materia! Hoppas mor din har försäkring och att det inte blir för komplicerat i vardagen en bil kortare!
Jag krockade min mammas Jaguar för några månader sedan in i en annan bil, så vet hur det känns!

Usch vad jobbigt, skönt att du är ok iaf!
Jag krockade min pappas nya bil i vintras, dock så körde jag "bara" in i den andra bilens dragkrok så det var bara vår bil som skadades (tack och lov vara en spricka i karossen, men hela frampartiet var tvungen att bytas ut så det blev ju ingen billig historia ändå).

Men! Sånt som händer! Tur i oturen var det inget djur eller människa som dolde sig i regnet.. Kul att du kom iväg o grattis till en andraplats! Kram!

Usch så tråkigt!! Tur att du mår bra i alla fall ! :)




Kom ihåg mig?