Lite bättre

Jodå, lite mer ordning blev det efter dagens träning för Marika. Inte lika stark i handen och mer jämn i båda tyglarna. Fick rida mycket diagonalslutor i både trav och galopp samt lite samlingsarbete i traven. Dessutom finslipade vi skrittpiruetter!
 
Nu ska jag ställa mig och få till lite mat av allting jag handlade igår. Massor av matlådor ska ordnas! Är så trött på pasta att jag bara vill slänga ut paketen genom fönstren, men istället blir det nu mycket ris. Korvstroganoff/ris och kyckling/jordnötsås/ris står på menyn! Mums.
 

Varför äter folk "Lätta"??

Svar: För att det är gott och innehåller färre kalorier än annat smör.
Frida Hallgren

Ett tips på en god kyckling rätt om du tycker om curry är att steka kyckling med två matskedar curry och sedan när kycklingen är klar hälla över crème fräsch. Supergott och snabbt gjort.

Reklamen har lyckats uppenbarligen med "Lätta". Tänk om folk bara visste hur det framställs. Kokosolja på mackan is the shit! Bra för mage-tarm, minne, kanon för förbränningen, rikt på laurinsyra som är fantastiskt för våra kroppar. Men välj den kallpressade på hälsokosten, inte de silverfärgade paketen i affären. Usch å blä för dem.




Kom ihåg mig?