Många frågor - ställ dom här!

Det dök upp många frågor på inläggen om Segersta, allt från foder till kostnader etc. Jag kommer inte att svara på vad det kostar att ha honom ståendes i träning där, är man intresserad av att ställa sin häst hos Jeanna kan man kontakta henne. Däremot så svarar jag gärna på alla övriga frågor om hage, träningsupplägg och annat ni undrar över!
 
Tänkte därför samla lite frågor om detta i ett eget inlägg, så funderar ni något över träningen på Segersta - ställ dom frågorna här! Jag svarar på allting så fort det trillat in tillräckligt många frågor.
 

Jag tycker också det är märkligt när folk hela tiden frågar vad det kostar här i bloggvärlden. Är man intresserad av att få hjälp eller träna för en viss tränare så frågar man väl dem!? Vissa har dessutom priser ute på sina hemsidor. Ett dressyrträningspass för proffstränare brukar ligga runt 500:-, som info...

Väldigt kul att följa er just nu Frida! Händer väldigt mycket o han är ju SÅÅÅ himla fin "lille" Danny! :D

En fråga som inte ät relaterad men vill gärna få svar! :)
Vad har du för sadel på danny? :) kram

Hur länge blir han kvar?

Kommer hon att använda Dannys sadel eller egen?

är du med & bestämmer träningsupplägget eller de gör jeanna själv ? :) Ska du vara med på fler träningar ? :)

Danny är otroligt fin, vilket jobb du har gjort ! :)

Jag tycker inte det är ett dugg märkligt att folk undrar vad det kostar att göra något liknande, de flesta hästmänniskor tänker nog inte ens tanken att göra något liknande pga pengabrist;).

Varför är det så tabu att prata om vad saker och ting kostar?

(Jag skulle tippa på 8-10´+ moms om det är vitt, det tar andra dressyrstall för att ha hästar i träning).

Betalar du för din ordinarie stallplats parallellt med avgiften hos Jeanna?

Klart man undrar hur du kan ha råd? Jag skulle vilja rida för tränare oftare men får unna mig det rätt sällan. Jag har ingen som hjälper mig med att skjuta till pengar.

Frida har ju jobb, där finns en anledning till att hon kan göra sådana här saker. Vill man träna mer måste man också jobba för att få pengar om inte ens föräldrar vill hjälpa såklart!

Frida, kommer Jeanna upp och tränar något snart? Vart bor hon? :)

Tycker inte det är konstigt att prata priser! Kan väl vara bra att skriva ut det ger ju förhoppningsvis Jeanna fler kunder?

Jag tycker precis som Frida skriver att man ska låta bli att skriva priser såhär. Det är ju Jeanna som bestämmer priset och hon kanske höjer priset och då blir någon förvånad över att dom förväntat sig något annat. Det var ett himla liv när jag skickade min till Helgstrand om priser och grejer, men självklart så får man kontakta personerna ifråga om man så gärna vill veta. Då blir det ju rätt, så inte jag eller Frida i detta fall, blir "boven" i det hela om det skulle skilja sig i pris..
Så för Jeannas skull tycker jag du gör helt rätt som inte skriver ut priset Frida :) för din egen med iochförsig.. :P

Om Danny inte lär sig byten, kommer du sälja honom då?

Kanske ingen fråga men jag tycker det är bra du håller dig till få tränare... Många hoppar runt o ber om råd från alltför många och får då ingen som helst kontinuitet i träningen och ryttare och framförallt hästen blir bara vilsna!

Hej Frida,

jag har också en dressyrhäst född 2006 e: Figaro R-Electro. Kul att följa någon som har en häst i samma ålder. Vad roligt att du ska få hjälp med bytena, när de sitter sen så är jag övertygad om att resten kommer gå som en dans. Han verkar ha lätt för samling och det är ju viktigt för en dressyrhäst=)
Min fråga till dig är: Hur länge kommer du ha Danny hos Jeanna? Kommer du själv att åka dit och träna under tiden han står där eller kommer du överlåta allt till Jeanna?

Jag tycker du gör helt rätt som inte diskuterar en tränares avgifter på din blogg. Jag vill inte ens diskutera vilka avgifter vi har i vårt stall när det kommer folk och söker stallplats utan hänvisaar alla sådana frågor till stallägaren.
Kan du berätta lite mer om bytesträningen. Vet du hur Jeanna lägger upp träningen på ett ungefär?




Kom ihåg mig?