Puuh

Mitt liv just nu alltså.. blir nästan full i skratt. Så rörigt, stressigt men samtidigt har jag aldrig haft så mycket tid för att göra saker jag verkligen VILL göra. Idag fick dock bli undantag då huvudet snurrar av både det ena och det andra, men en grymt rolig dag på jobbet hade jag i alla fall! Tänk så många fantastiska människor det finns. Att jobba som personlig assistent är en så rolig del i min vardag.
 
Danny körde jag lite chansning på idag! Han har fått vila två dagar efter Marikaträningen och vi kör genrep inför söndagens tävling imorgon. Men han brukar bli bättre av lite vila och på söndag vill jag ha honom sådär riktigt het... Nu börjar vi bli varma i kläderna på tävling och jag vet mer hur jag ska hålla styr på honom - då kan man låta honom tagga till lite mer.
 
Imorgon blir det Dalahoppet! Även jag älskar att gå på dessa grymma och stora (!) hopptävlingar som Falu RS arrangerar uppe på lugnetstadion med klasser upp till 150 cm. Om inte annat ska jag gå och glo på alla enorma hästlastbilar för flera miljoner som står uppradade vid stallarna... wow.
 



Kom ihåg mig?