Upp och ner

Kan ju börja med gårkvällen som slutade med att jag blev körd hem av en snäll kille vid 23.00 (ja ni läste rätt). Suck och stön. Ibland går det inte på topp och gårdagen var verkligen en sådan. Vaknade i morse av klockan som ringde då jag skulle upp och ha morgonpasset i stallet, det var som en mardröm. Har aldrig varit så lycklig som när det eviga släppa ut pållar, sopa och allt det där var klart så jag kunde åka hem och sova några timmar till.
 
På eftermiddagen åkte jag tillbaka till stallet igen och red ut i skogen med Therese och Loppan. Vi travade och galopperade runt på vägarna och kände oss jättebusiga som lekte med våra dressyrpållar i skogen haha! Therese tog en dagens skogsmulleoutfit-bild på mig och Danny men den var verkligen för ful för att visas så den får ni inte se. Efter detta åkte jag till Österå och red lite till men då blev det trimma ponny. 
 
Nu sitter jag i soffan och tänker lite. Har varit omtumlande senaste dagar och huvudet snurrar. Imorgon ska jag i alla fall åka hem till mina föräldrar och hämta min hund då jag är ledig torsdag-fredag. Kände att en gosig flatcoated retriever var precis vad jag behövde.
L

Tränar du något med hunden/hundarna? Tänkte eftersom du är så flitig med Danny. :)

Mia

Kärlekstrubbel låter det som..... Tänk positivt och att du har ju världens bästa "karl" som står där i stallet och fullkomligt älskar dig varje dag!

Valborgsfirande brukar alltid vara överskattat, skönt att det finns snälla människor som ställer upp:)

Trubbel mellan dig o Adam? :/




Kom ihåg mig?