Visste ni att..

En av mina duktigaste "vänner" fullkomligt hånade mig bakom min rygg när jag köpte Danny. Skrattade, sa att han aldrig kunde bli något och vilket nerköp mot min tidigare häst Klas. Visst var han smal, långhårig, gänglig och ganska "ful" då, men kan man inte se från det och faktiskt granska modellen på häst, hur den rör sig och arbetsviljan så vet jag inte hur kunnig man faktiskt är. Klart är det roligare att ta hem en häst som är så glansig att man kan spegla sig i den, men när jag hittade Danny fick jag bortse från detta för jag visste att den här hästen kan bli BRA. Jag litade på mitt omdöme och magkänsla och slog till, och tänk så bra det blev.
 
Jag hoppas hon fått äta upp alla sina elaka ord hon kastat över mig och mitt hästköp nu.
 

Jag tycker Danny är fantastiskt snygg, rör sig fantastiskt och verkar vara fantastisk i sitt sätt. Ska leta efter en sådan storhäst! Han blir en inspiration! Roligt att du kan visa nu att han KAN!

En "ful" ankunge kan bli en Svan med rätt omvårdnad och de har du ju bevisat :) Han är super snygg! Lycka till i framtiden!

Ska erkänna att jag också tvivlade en smula när du köpte hem honom, men tänkte att "hon vet nog vad hon gör" och uppenbarligen! Han har blivit fantastiskt fin! Lycka tilll!

Jag var också tveksam till gången, tänkte att han kanske skulle vara slapp bak som sin far. Men du har verkligen tagit fram honom väl, han är superfin nu!

Du har gjort ett kanon jobb med honom :D kan du inte lägga upp den första videon på er, så man verkligen får se skillnaden:D

Det är nu du ska ha en gillaknapp!
Danny är fantastiskt snygg och jag kan inte låta bli att säga att jag är lite avis! Jag är mer än nöjd med min egen häst men man kan alltid få va lite avis på andra! :)

Det är ju där kunskapen skiljer sig, ett duktig öga ser vad som finns "under ytan" och som duktig ryttare kan man plocka fram det! Har beundrat Danny från första sekund och han blir ju bara finare och finare för varje dag. Sinnessjukt bra, synd att man måste tävla mot er bara ;-)

Ja hon får nog verkligen tänka om där, tänk vad det svider ;) Som du säger, kan man inte se förbi ett raggigt yttre och faktiskt se vad det finns för kvalitéer så visar man bara sina egna brister. En snygg häst är ju alltid roligt att visa upp men ja -nu är han ju förjäkla snygg och presterar strålande. Bra öga hos dig!

Jag tycker dock inte det var så illa alls när du tog hem honom, man såg ju redan då att han hade kapacitet. Nu har det gått väldigt fort och hänt väldigt mycket, men det handlar ju om att du förvaltat han väl.. Men jag gissar på att denhär personen också såg att det fanns något sådant och blev avundsjuk över att hen inte lyckats hitta en oslipad diamant till sig själv ;) Men visst är det skönt när man inte ens behöver säga något utan att era resultat talar sitt tydliga språk :)

Jag tyckte det var tydligt redan från början att han var en gångartshäst av hög klass.

Vilken uppförsbacke han är byggd i! :O

Hej! Kan du inte lägga upp bilder före och efter bilder på honom? :)

Han är ju sååå snygg!!!

Till din "väns" försvar (och nej, jag känner inte dig eller din vän): Det beror väl lite på vad du som har som mål med din ridning och Danny? Är ditt mål MsvC på bra % - då har du nått dit redan. Är ditt mål MsvB/A och uppåt så kan man ju inte uttala sig om det ännu...

De flesta hästar kan gå MsvB med rätt ryttare, ska man klättra vidare uppåt i klasserna så krävs det mer av hästen.

Danny verkar ha goda förutsättningar med det är ett stort kliv från MsvC och uppåt.

Själv tycker jag att det är jättebra om man kan göra klipp och hitta bra hästar till vettiga priser.

Jag dreglade över Danny första gången du visade honom i bloggen och det var även precis när han kom med lastbilen som jag började läsa din blogg. Tyckte han var fin då och jag önskade att jag kan hitta en sån häst jag med! Du gör en super jobb med honom!

Åh inte för att vara elak med Danny är mycket mer i min smak än Klas som du hade förr, tror han kommer kunna bli mkt bättre än honom av det lilla jag sett film på Klas, så en framtid, det har ni allt :D Tror jag gillar Danny för att han påminner om min. Dock är min högre utbildad, lite mer massa och högre i mkh. Lovar att om du kämpar så kommer ni kunna starta GP om han är frisk och lättlärd :)

Jag har aldrig tvivlat på er, vet att ni kan gå långt!

Kan du inte lägga upp första filmen du har på danny igen??:D

Eva

Det där är bland de finaste hästarna jag sett! Grymt fina rörelser och snygg att se på. Förstår att du är stolt!:)

vilka hårda ord.. om han verkligen var så som du beskev i inlägget, har du gjort ett asgrymt jobb med honom, för han har verkligen blivit as snygg! :D

Jag tyckte att det var väldigt roligt att du hade fått tag i en sådan fin unghäst efter all sorg o bedrövelse med Klas. Danny är en häst som jag skulle vilja ha själv. Han är en av de flottaste hästar jag har sett, rör sig verkligen trevligt och verkar ha ett underbart psyke. Du har dessutom tagit fram honom på ett föredömligt sätt och jag är helt säker på att ni kommer gå långt om ni slipper skador och sånt förstås. Bytena är jag helt säker på att du hade fixat själv med tränarhjälp på backen men du ska självklart välja det alternativ som du känner mest för.




Kom ihåg mig?