Bra träning

Fick tid för Marika i morse kl. 08.00 och det var hög tid, nu har vi trimmat själva för länge :) Pratade även med Jeanna igår och på måndag åker jag mot Enköping igen - wiho!! 
 
Fick börja med bytena och idag satt verkligen 10 av 10 byten, vilken känsla! Fick rida långa diagonaler och rida framåt i galoppen - då var det busenkelt. Duktig D! Sedan lite "pendel" i galoppen med samla utan att ta i tygeln, huuh så svårt.. Men duktig.
 
Sist men inte minst travarbete där Marika nog höll på att slita sitt hår över att jag tittade på Dannys (jättetjusiga) nacke i öppnorna istället för dit jag skulle rida :D "Inte konstigt att han svajjar när du inte tittar på linjen.. " Hon kan nog ha en poäng.. Sedan lite diagonalslutor där höger är super och vänster inte alls super. Höger är luftig, samlad o jag hade utan tvekan kunnat samla till passage och ridit slutan i passage som dom gör i GP-kür :)) Men åt vänster är det tvärtom bara platt trav åt sidan och låg i nacken.. Hmm. Men nu vet jag hur jag ska tänka i alla fall!! Avslutade med paradnummer passage och travökning, båda får full pott av matte!! :)
 

Vore intressant om du skrev lite om Marika. Presentera henne lite eftersom jag inte vet något om henne samt vad som gör henne till en bra tränare.

Oj vad det verkar gå framåt för dig! Heja heja! :-)




Kom ihåg mig?