Det rullar på

Lite bättre vid mod nu och dagarna flyter på. Har varit en sväng på IKEA med sambon och hittat lite fina saker till lägenheten. Det hjälper att hela tiden hålla sig sysselsatt och hålla tankarna borta från den ledsna dagen Smilla försvann från oss. Ikväll ska vi åka till den största kyrkogården här i Falun och tända ljus i minneslunden och bara gå och titta på alla vackra gravar. Jag brukar försöka ta mig dit varje år under allhelgona just för att det är magiskt med alla hundratals ljus som lyser i mörkret.
 
Danny rullar på även han. Igår hade vi ett lite småmärkligt pass i ridhuset där han började fint med luftiga rena byten och sedan blev det plötsligt "för mycket" av allt. Han blev så showig och laddad och tog i mer än vad han egentligen orkar, i både piruetterna och traven. Ibland blir han lite likadan på tävling och det som händer då är att han dyker in med näsan bakom lod och gapar. Väldigt lik känslan när dom lägger tungan över betten och man plötsligt inte har någonting i handen. Att få honom bort därifrån är svårt, för uppresande tygeltag hjälper bara för stunden och det är svårt att coola ner honom när han taggar till. För häftig blir han ju, men när formen drabbas blir det inte bra ändå :) Det är framben överallt och han nästan darrar när man skrittar honom för att han är så övertänd. 
 
Jag klappade och gav några uppmuntrande ord till honom, sedan slutade vi. Bestämde mig för att ta honom på träns under nästa pass istället för att "bryta honom" lite. Sagt och gjort, det gjorde jag idag och han var tillbaka i handen (på ett positivt sätt). Ett jämnt sug om än lite stark och stängd mun. Även om han har väldigt milda kandarbett så är det ibland bra för honom att få gå på ett vanligt tränsbett där han får "OK" att gå på handen lite mer, för att sedan kunna få ett stöd på kandaret igen utan att han backar av. Väldigt väldigt fin under dagens pass och vi red igenom alla rörelserna ur MSVC + lite piruettarbete och några byten. Alla rena och fina!
 
 
Bonusbild på Danny och hans mycket söta flickvän Carina, även boxgranne :)
 
 

Jättesöt granne :)

Han är så fin din häst :)

Han är så himla snygg! :)

Såå söta Danny och hans tjej är! :)

Ikea är underbart att gå och titta i, och vilken häst... Helt underbar! :) Ha en fortsatt fin kväll! :)

Vilka fina bilder!

Gud vilken fins häst! är själv hästtjej och är på jakt efter medryttarhäst, hör gärna av dig om du behöver hjälp eller om du vet någon som behöver medryttare :)




Kom ihåg mig?