Lördagsmys

Vilken mysig dag! Gick av mitt dygnspass i morse vid kvart över 8 och då hämtade pojkvännen upp mig och så åkte vi direkt till Grand och åt hotellfrukost - hur gott. Sedan hem en sväng och eftersom jag hade en ganska tuff natt på jobbet så sov jag en timme. 
 
Sedan styrde jag bilen mot den allra bästa som jag hittade lerig från topp till tå i hagen - hm... Har berättat för honom varje dag att man helst inte ska se ut så när matte kommer men det verkar gå in genom ena (leriga) örat och ut genom det andra... Fick styr på honom och sedan blev det ett träningspass i ridhuset. Ohh så duktig! Red lite bytesjobb och det har ärligt talat gått lite spöken i vänster-högerbytet så varje ridpass där dom sitter är superbra ridpass. Idag satt det fint! Gjorde även lite passage-arbete och det är helt otroligt vilken skillnad det har blivit på traven på kort tid. Nog för att han alltid har travat ganska rörligt, men nu är det med LUFT och kadens! 
 
Skrittade sedan av honom utomhus eftersom solen sken och vi hade 10 plusgrader, väldigt härligt. Imorgon gör vi ett liknande arbete igen. Att jag strök mig från Gyttorp denna helg känns både lite tråkigt men ändå skönt. Vi har gjort klart våran säsong nu och att rida ännu en MSVC-tvling ger ingen nytta - då är det bättre att vara hemma och rida bytena. Vi slipar på för nästa säsong istället!
 
 
 

Vilken mysig morgon ^^ jag hade utsläpp så var uppe tidigt, sov ett tag till efter stallet och blev väckt med nybakta scones -inte fel!
Här ska det bli sol imorgon efter nästan 2v konstant regnande så då blir det till att passa på och rida ute!




Kom ihåg mig?