Tillbaka igen

Efter ett par dagars vila och en uteritt var det dags för att börja trimma igen, och nu är det allvar med bytena. Det måste befästas på riktigt och jag måste kunna lägga dom på andra linjer än diagonalen. Motivationen är på topp så nu kör vi! 
 
Dagens svarta outfit!
 
 

Du svarade aldrig när jag senast kommenterade, så jag försöker igen. När du har honom stående lös i ridhuset med all utrustning på och själv står flera meter ifrån, är du inte rädd att han ska bli skrämd och sätta av och fastna med tyglarna eller stigbyglarna i någonting, eller trampa på tyglarna och gå omkull? Du är ju ganska överbeskyddande vad gäller skador i övrigt, så jag tycker det är konstigt att du inte ser samma skräckscenarier som jag i det här avseendet.

Svar: Nej jag är inte speciellt orolig. Tar alltid outfitbilderna efter ridpasset är klart och då är han väldigt trött och tillfreds, så risken att han skulle hoppa till och bli rädd för något är väldigt liten. Han är så van och väldigt cool.
Frida Hallgren

Om du inte redan gjort bytena från förvänd på långsidan, är det en riktigt bra övning. Då har du lång tid att förbereda och se till att han är riktigt rak. (Lite stöd av väggen) Det får honom verkligen att vänta på dig och din bytes signal. ;)

varför har du snokrem på kandaret? Vilken anledning? :)

Din häst är väldigt snygg alltså!




Kom ihåg mig?