Ett par tuffa dagar

Jag ska inte förneka någonstans att Danny är en rejält stresskänslig häst med lätt för att bli blockerad i situationer där saker inte går på rutin. En stallflytt innebär en rejäl omställning och han är nu mitt uppe i allting och därmed ganska orolig. Men idag kändes det som att det vände lite, han var lugnare vid morgonfodringen och har gått så bra i hagen. Det kommer förmodligen att ta sin tid innan han har installerat sig och känner sig trygg i sitt nya stall, men jag är helt övertygad om att han kommer att trivas kanon så snart han har landat i hela flytten. Skillnaden mot att stå på en stor ridskola med människor och hästar överallt, kontra ett enskilt stall med fyra boxar på en privat anläggning är väldigt stor - och absolut åt något som jag hoppas kommer att bli positivt för Danny framöver. 
 
Något som han redan har uppskattat mycket är stråna med höstgräs i sin stora hage och att han får gå ute lite längre på dagarna! :) Idag gjorde han även ett jättefint jobb i ridhuset, så glad. 
 
"Hejhej från nya hagen :D"
 
 

men åh va skönt det lät med bara fyra boxar! är det bara fyra boxar på hela anläggningen eller är det flera stall?=)

Svar: Det är tre stall på anläggningen (10 boxar, 4 boxar, 5 boxar) och två separata uteboxar.
Frida Hallgren

Åh, varför står du inte kvar på FRK? Skulle INTE flytta tillbaka, vad hände?

Svar: Skulle inte flytta tillbaka vart? Jag har alltid stormtrivs på Källviken men trivdes även bra på Falu RK. Den nya styrelsen satte dock upp regler i hyreskontraktet som omöjliggjorde det för mig att stå kvar eftersom jag inte kunde uppfylla kraven.
Frida Hallgren

Det låter alldeles lagom stort. Hoppas det blir bra för er.

Nu undrar jag lite nyfiket, varför lindor i hagen? :-)

Svar: För att skydda benen :-)
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?