Film från MSVC:1

Lugnt, säkert och utan spänning. Valde att inte sätta så mycket tryck utan mer visa en rörlig och lätt uppvisning, blev fullträff. Så nöjd!!! 
 
Som vanligt, välj HD kvalité (kugghjulet nere till höger) och gärna helskärm så blir det knivskarpt!
 

Mjukt och härligt ridet! Vad stark han har blivit i bak, spännande att följa er :)

Vilket härligt program! Visst är han flott när han går med mer tryck, men jag tycker att det såg väldigt trivsamt ut här med. Mjukt och säkert, ryser på sista galopplängningen wow så mycket luft!

E

Härlig ritt, ni är verkligen jättefina tillsammans! Syns inte ett spår av buset. ;)

Men, håller du inte händerna väldigt högt? Det är något jag reagerat på många gånger nu. Jag har dock aldrig ridigt dessa klasser själv så vad vet jag, det kanske är lätt att hamna där med händerna...

Svar: Jo! Jag håller händerna för högt.
Frida Hallgren

Ett tips för skolorna på tävling är att domarna tittar mkt på hur man rider volten eller halvvolten mellan skolorna, böjningen ska ju bibehållas och inte behöva ändras särdeles mellan skola och volt och på volten är det lätt att se om de t ex sladdar lite (som Danny såg ut att göra i volterna på filmen).
Ofta kan man "dölja" en svag böjning i skolan med att sätta ingången till volten och visa upp en spårande häst med böjning i bålen... Så jag brukar nöta ingången i volten lite extra inför tävlingarna, just för att om det skulle trassla lite i skolan ha möjlighet att "dölja" misstaget med en väldigt bra volt ;-)

Snyggt! Skulle va kul att se film från framridningen;)

Lika trevligt som vanligt!
Har ibland funderat och tänkt på varför du får höja handen så ibland. Vet ju att du fick göra det i ena ritten i dylta, men det var ju förståeligt. Men gör du det för att han kryper ihop, eller är det en ovana du har? :-)

Mums vilken godbit du har! Riktigt fin är han och det är så kul att se dig rida, en stark förebild i hästvärlden.
Kram.

Jag ba älskar din häst! klicka gärna in på min blogg och se min fux! Kram

Ser väldigt trevligt och enkelt ut, han är riktigt tjusig :) Reagerade också lite på handen men såg tidigare kommentarer med, och det såg regnigt ut med så då glider det ju gärna. Finfin ritt iallafall!




Kom ihåg mig?