Fullt upp

Men nu så! Började dagen med träning för Marika och det gick både upp och ner. Stundtals var han lysande, stundtals alldeles för stark. Ju mer tryck vi sätter, desto starkare blir han i handen eftersom han inte riktigt orkar bära sig där. Men man måste tänja gränserna :) Såhär löd dagens träning:
 
Galoppen: "Alldeles för tråkigt att titta på!!" Löd domen från Marika när jag startade.. ;) Ska rida mycket mer på samma sätt som i traven, sätta tryck och verkligen power "här kommer vi". Stora luftiga språng, sätta honom mer på bakbenen och visa upp galoppen. Hittade en superkänsla ett tag, men fick tyvärr några orena byten åt vänster-höger. Det har smugit sig in senaste tiden, massor av rena men så kommer det några orena? Fick bra hjälp med detta och höll honom rakare i halsen och mer stuns i galoppen innan bytet. Gjorde även ett par byten från förvänd som satt!
 
Traven: Stark i handen! Fick lossa honom riktigt några gånger och då kunde jag "leva" på det i några varv, men sedan gick han på handen igen. Fick rida mycket öppnor, öka och minska tempot i dom och göra riktiga upptag för att få honom att vinkla in bak och hamna i mer uppförsbacke. Han har ju sin knapp "framåt" och när han går in i den så är det otroligt svårt att hejda honom, han ligger på som ett tåg. 
 
Skritt: Duktig. 
 
Titta så tjusigt det blev när han blev mörk efter senaste klippningen, medan manen fortfarande är solblekt :)
 
 
 
 
 
 

Nej vad sött, han har slingat håret för att vara lite fräsch i vinter ;)

Nej vad sött, han har slingat håret för att vara lite fräsch i vinter ;)

Han är så himla snygg din Danny! Härlig blogg dessutom, alltid kul att läsa!

Kan du inte skriva ett inlägg om hur du gör med hans man? Klipper du den eller rycker? Hur lång är den? Och hur fasiken gör du de där snygga knopparna?! Jag har en häst med väldigt lite pannlugg, knoppen där blev otroligt liten och ful när jag testade att knoppa henne för första gången nu i veckan. Du har inte något knep liggandes för att få just pannluggsknoppen större och snyggare?

Jättefrän färg fick han!

Häftigt med färgen, snyggt. :)

Jag ser fram emot att se en film från er nästa tävling sen!

Fiint! :)




Kom ihåg mig?