Nytt till D

Nu blir han inpackad min lilla häst.. :)
 
Nej, skämt åsido men han har faktiskt fått ett par hasskydd som han får sova med på natten. Danny har en tendens till att få liggsår på haserna trots enormt mycket spån så jag har alltid haft lite bädd åt honom. Då ligger spånet still trots att han rullar och har sig. Men nu när han bytte stall fick han en nyspånad box med helt nytt spån som bara flyger åt sidorna, så han har skrapat sig på båda haserna.
 
Nu blir det alltså såhär tills jag fått till en ny bädd åt honom. Dom satt kanon, men då har jag alltid lindor nedanför så att det inte ska glida.
 
 

Hoppas du fortsätter skriva om detta.

Skönt när det fungerar att ha hasskydd, min pålle tyckte inte alls om dem. Han låg med benen mot väggen så nu får han ha massor med spån och vallar mot väggarna istället haha :)

Ströpellets är det bästa jag införskaffat.. Ligger himmelskt bra still!

Håller med Sandra, pellets (värmepellets utan tillsatser) är den absolut bästa "investeringen" jag gjort till min häst som aldrig skulle kunna stå på spån utan att skrapa sönder haserna.
Det blir som en kaka/bädd i boxen på en gång, med ett mjukt lager uppe på. Och då har jag inte permanentbädd utan plockar ut kiss och bajs varje dag, samt vänder på allt ungefär en gång i veckan. :)

GMH

Håller med ovanstående, heja pelletsströ!

Mia

Kan inte låta bli :D Http://Stallpellets.com
Super för hästar som lätt får liggsår, och ja.. alla andra också ;D




Kom ihåg mig?