Riktigt glad!

Efter snart en vecka på plats i Källviken vill jag bara le mitt bredaste leende, som vi trivs! Jag kan ärligt talat säga att jag hade några dagars riktig "down" när Danny flyttade in, började stressa och jag kände verkligen att "det här går inte". Men att jag ens oroade mig, nu är han lugnare än lugnet själv och går nöjd i sin stora hage. ...Och tror ni att matte är lika nöjd hon som får träna i Dalarnas finaste ridhus varje dag! Dessutom har jag här möjlighet att träna vilka tider som helst på dygnet, varje dag. Om ni bara visste vilken frihet det är :) Åh vad glad jag är att detta blev så, rent ut sagt, jäkla bra.
 
 

wow vilket ridhus!

Moa

Förstår att det blir stor skillnad att stå på ett ställe där du kan rida på eftermiddagarna utan att det är bokat för ridklektioner som på en ridskola :)

WOOW, vill också ha ett sådant fint ridhus! :)

WOOW, vill också ha ett sådant fint ridhus! :)

Det är ett fint ridhus men det har varit ett underlag av katastrof. Djup sand som de gräft ner sig i och får senskador. Det kanske är bättre nu men förr var det katastrof!!

Svar: Tror inte ens att du menar rätt ridhus, för i det här ridhuset har det först varit paddex (som flyttades till utebanan) och nu är det en fast botten med ett tunt topplager. Djupt är det sista man kan kalla detta underlag.
Frida Hallgren

Jag var faktiskt också i det ridhuset för några år sedan och då var det också väldigt djupt. Men bra om det inte är det jämt i så fall :D

Svar: Eftersom jag har varit med alla vändor med detta underlag så måste du ha ridit på det precis när det byttes från paddexen. Det lades då in lite för mycket på lagret överst och blev för mjukt, då tog man ur och lämnade endast ett tunt topplager (som ligger nu). Du måste ha ridit på det när det var precis nylagt, för annars stämmer det inte. Jag är väldigt petig med underlag.
Frida Hallgren

Härligt ! :)

Jo det är precis det ridhuset jag menar. Var där för ca ett år sedan och kollade. Men vad bra att det blivit bättre eftersom många har tyckt det varit djupt!

Om underlaget kan jag inte uttala mig, men det ser otroligt flott ut. Förstår att det känns som ett lyft att få en helt annan frihet när det inte finns en massa verksamhet som binder upp.




Kom ihåg mig?