Tvåa och trea!

I fullkomligt ösregn har vi ridit två klasser utomhus i Söderhamn. ALLT var genomblött!! Tyglarna gled och det rann vatten ner i nacken från hjälmen, haha glamourös sport! 
 
Jag började med att missbedöma framridningen för första klassen, en nyklippt Danny i blåst var ordet sjövild en klar underdrift. Vi var lite tillbaka i starterna i våras, för det var rena rama explosionen på framridningen. Vi var mer i luften än på marken och han laddade som om han hoppade 1,60 hinder i galoppen. Mamma blundade och jag bad en tyst bön att jag skulle kunna hålla mig kvar i alla bocksprång och tvära kast. Men glad var han ju, det var ett som var säkert haha... 
 
Hade inte en chans att hinna lugna honom och det var bara att gå in på banan och försöka hålla i sig. Danny var så laddad att jag kände hur han darrade genom sadeln och ja, den ritten gick därefter. Riktigt många missar, stod inte still i halterna, gjorde luftsprång i galoppen. Jag bara skakade på huvudet efter sista halten, herregud.
 
Hur vi lyckades skrapa ihop 65,6% vet jag inte, men någonting mellan alla missar måste ha varit OK. Blev tvåa på detta och det kändes ändå ganska imponerande haha!
 
Till nästa klass red jag fram en timme. Danny var precis lika het, men nu hade jag tid att få honom lugn och lite mer kontrollerad. Efter mycket härjande var han tillbaka hos mig och det kändes som att vi red dressyr igen, inte omhoppning a la ponny. En suverän ritt men tyglarna gled ut händerna i regnet och han blev något öppen i formen. Mjukt, lugnt och missarna var som bortblåsta :-) Bredaste leendet i sista halten!
 
67,4% och en tredjeplats i lite tuffare motstånd. Go Danny! Red alltså MSVC:2 och MSVC:1.
 

Bra kämpat, kul att det gick såpass bra ändå. Grattis :)

Grattis :D !!! / Systrarna Backström

Grattis! Grymt!!!

Kram

Duktiga ni är. Inte mycket att göra när de taggar till sådär, men han är ju glad iallafall ;)

Li

Skönt att han är så glad i alla fall och grattis till de fina placeringarna och procenten!:)

fin blogg :D Bara en fråga hur många blogg poäng har du?

Det är ju ett jättebra resultat för dagen!! Grattis! :)
Hur mår din sadel efter det här? Jag red 30 min utomhus i går och min Childeric var icke vacker efter det..... Hade min gamla slitna som tur är, inte den nyare men ändå. Tråkigt att de är så känsliga för regn.




Kom ihåg mig?