Upp tidigt, lång dag och så glad

Ja idag var det mycket! Gick som sagt upp vid 05.00 och var på plats i stallet vid 05.30. När jag är där sådär tidigt brukar jag fodra Danny med hö och låta honom äta och dricka en stund, morgonkraften får han äta efter träningen. Vill inte rida direkt efter en ganska stor giva kraftfoder (1 kg). Danny kändes härlig och gjorde ett suveränt bytesjobb. Stora och luftiga byten och jag vågade även på att rida några ur förvänd (MSVB:4), klockrent! Häftig känsla. 
 
Sedan blev det jobb och jag är väl lyckligast på jorden där ungefär. Har fått tre veckors heltid på en daglig verksamhet som är suveränt. Vilka härliga människor! Åkte sedan och hämtade hö och ställde in detta på nya stallet. Träffade en massa gamla stallkompisar och det kändes så roligt, Danny flyttas på lördag. Både spännande och lite läskigt! Men vi kommer att trivas kanon, det är jag helt säker på. Jag har ju stått där i 7 år innan, det är bara Danny som blir ny som "källvikshäst" :)
 
Nu på kvällen blev vi bjudna på mat hos mina föräldrar (tack tack!) och nu lite Brottskod på TV.
 
 
 

Jättefin blogg, klicka gärna in på min blogg Kram

En konstig fråga till en underbart bra häst blogg: Hur färgar du ditt hår? Tycker om den där vita färgen istället för gul blonda:)




Kom ihåg mig?