I sadeln igen

Underbart! Ett rent joggingpass på 20 minuter blev det för Dannys del och sedan skrittade vi ut i skogen på en härlig vända i höstvädret. Det var så roligt att åka till stallet och Danny såg så blank och välmående ut! Mamma hade schamponerat honom innan jag kom hem så det var en ren och vacker kille jag fick träffa i stallet. Han har blivit så ompysslad av hela familjen när jag har varit borta, tusen tack!
 
På tal om något helt annat så har jag förresten blivit introducerad på ytterligare ett jobb nu, så denna vecka är ganska fullspäckad. Ska dock försöka skriva så mycket som möjligt här mellan passen! Danny ska bland annat in till kliniken på onsdag för check.
 
 
 

Är du nöjd med dessa dressyrskydd? Vad är det för märke? Vad hade du köpt om du köpt nya idag?

MJ

Vad är det för märke och modell på dina ridbyxor?

Är det inte bättre att vänta tills han är igång igen med vet check? :)
Om det skulle vara något litet så försvinner det ofta om de vilar en vecka och kommer tillbaka när de är i full träning igen.

Svar: Jo egentligen, men han har tid för tandkontroll sedan länge imorgon och kände att när jag är där kan han lika gärna allmäncheckas. En eventuell överansträning försvinner inte helt på en veckas aktiv vila (promenerad) så det kommer fram i vilket fall. Har pratat med min veterinär om det så han vet förutsättningarna. Kram
Frida Hallgren

Ni är så fina och det är så skoj att läsa om er!

Vad är det för boots du har på? Vad tycker du om dom?

Tävla om ett fint Pearls for girls armband, värde 249 kronor! Snabbt och lätt =)




Kom ihåg mig?