Modig mamma

Med två hästar som skulle motioneras tänkte jag att gud så smidigt om jag kunde ta båda två på samma gång. Den idén krävde dock en till ryttare och på vägen till stallet fick jag en riktig bustanke... ;) Kanske skulle jag lura upp mamma i sadeln?! Hon red som yngre och hjälpte mig med mina första ponnyer, men när vi köpte Fidolina så tog jag över ridningen helt själv och hon har enbart hjälpt mig från marken. Efter detta har hon bara ridit enstaka pass och senaste gången hon satt i sadeln var för över ett år sedan när jag hade Esco.
 
Men, jag själv skulle sitta på en "bombproof" liten häst som förmodligen skulle lugna även den vildaste Danny, så varför inte. Mamma var skeptisk till en början, men lite övertalning senare så hade hon allt plockat fram hjälmen och kom till stallet. Det är ju inte bara att sitta upp på honom efter att inte ridit på ett tag, även om tekniken sitter i ryggmärgen. Han är lite spooky, på tårna och alltid ganska laddad - även om han med mina mått mätt är en väldigt snäll häst att rida ut på (speciellt med tanke på att han inte är ute alltför ofta). Hon hade alltså full förståelse för att vara lite orolig, men jag pratade noga med Danny innan och berättade att man måste vara försiktig med mammor!! Det var strikta förhållningsregler om han skulle få följa med ut :)
 
Två glada killar som ville ut i det fina vädret!
 
 
Men visst gick det toppen! Jag tror att Danny förstod att man måste hålla sig på mattan när det inte är matte som sitter på... För med henne kan man flänga runt med lite hur som helst, men mammor måste man vara rädd om! Vi klarade av hela skrittrundan och Danny skrittade lugnt fram som kungen själv. "Lita på mig matte".
 
Undrar dock vem som var mest nervös över detta, jag eller mamma haha?! :)
 
Haha dör så söta!!!
 

Modig mamma!!!
Min hade inte ställt upp på det!! =)

UUnderbart! :´) Modig mamma!

Åh vad söta!

Åh, vad kul!

Men gud va kul att få med sig sin mamma ut så ;D Kul att det gick såpass bra med.. Min mamma red en del när jag hade ponny med, men när jag skaffa storhäst så kom hon inte upp även när hon ställde dom i diket så då la hon ner det ;) Men det är mysigt att ha med sin kära mamma på sådant. Häftigt att hon våga tycker jag, han verkar ju supersnäll såsett.. Men det är ju en känslig dressyrhäst och dom blir ju gärna lite explosiva ibland så att säga haha..

Gud så söta dom är tillsammans :D

Vad mysigt! Önskar att jag hade en häst till så mamma kunde hänga med ut, för det skulle hon nog vilja göra! :)

Vilken modig mamma ! fina bilder :))

Modig mamma! Fick hon mersmak nu? Det brukar vara så med ridning att även om man är lite ringrostig så är det lite som att cykla. :)

Underbart! Mamma ser ut att trivas däruppe! :)

Ida

Åh va härligt med en mamma som vill med och rida=).

Han är så sjukt fin Frida=)….




Kom ihåg mig?