Huh så svårt

Hjälp detta var svårt! Missar genom det mesta i galoppen och jag kände mest att känslan är bra - men vi var inte riktigt redo för detta. Rörelserna kom tätt och vi hann inte med, men det var ju debut i MSVB:4 också. Hem och träna! 





Måste ändå gratulera till ert första kval till medelsvår A:) och till sommaren kommer du säkert tycka detta programmet är en baggis för er. Det händer något hela tiden i programmet men när du ridit det några gånger så kommer det bara bli bättre och bättre. Keep up the good work:)

Härligt med en så hög "lägsta nivå" ;) riktigt fina procent ju! Och precis som ovanstående får jag gratulera till kvalet :)

Jag tycker det var en bra debut! Fina 8or och 7.5 fick du i traven, inte dåligt alls! Det var ju faktiskt ett kval till MSVA och när ni tränat lite till och startat lite fler klasser kommer ni ha lika fina poäng som i ni hade i MSVC. Jag tycker ni verkligen hör hemma på MSVB så backa inte nu utan bara blicka framåt för det här var verkligen ingen dålig debut! (Du hade bättre procent än vad jag och Goldy hade i vår debut i B:4!) ;)

Håller med de föregående kommentarerna.
Jättebra debut och det ska du vara nöjd över.
Men jag håller med dig om att det är skillnad mot MsvC, allt kommer mycket tätare ju högre upp i klasserna man kommer.

Jag håller med de andra, fast istället känner jag en irritation över sättet du själv uttrycker dig om ditt resultat.
Att debutera på strax under 66%, knipa ett kval till MSVA och hamna som nummer 5, precis utanför placering, och uttrycka sig som om det vore katastrof och "på tok för svårt" skickar väldigt märkliga signaler till dina läsare, framförallt kanske de yngre stackarna som inte ens kommit dit och är i lätta klasser, med mer alldagliga hästar och inte i Dannys kaliber. Och hur ska de 3 i samma klass som red under 60% - som är godkänd nivå, känna inför sina ritter, när du vid din debut känner att "mjae 65,9% å missar genom det mesta (ser 3 st 4:or och en 5:a...knappast "det mesta") vi var nog inte redo"....?
Aja bara en tanke från min sida när du har en ganska välbesökt blogg och säkert har småtöser som ser upp till dig och har dig och Danny som förebilder, hoppas det dyker upp en film från detta så vi får se om det ger någon rätsida mot de i mina ögonen väldigt fina poängen...

Jag tänkte faktiskt exakt detsamma som Zandra!

Visst kan man (och FÅR LOV att) vara missnöjd med vilka procent och prestationer som helst men man kanske ändå ska hålla igen lite eller tänka på hur man uttrycker sig.

Du Frida kanske har haft flera hästar som du tidigare varit van vid att tävla på långt högre procent än idag osv men det finns många därute, inte bara jag, som hade varit överlyckliga och tyckt att det var ett jättebra resultat du presterade idag.

Indirekt och även om det kanske inte är menat så sänder du ut lite väl konstiga signaler- som att 65 % i en debut- vilken klass det än må vara är dåligt.

Sedan kanske du hade en dålig känsla, tyckte att du fick oförtjänt höga procent eller inte vet jag men så är det att tävla dressyr och lite mer ödmjukhet är aldrig fel.

Du ska vara väldigt nöjd med den debuten. Jag som tävlat msvB4 i ett par år nu skulle vara helt nöjd med 65.9%.
Men jag såg att ni fick lågt på några byten o gissar att de kanske var orena? Sånt kan man såklart känna sig väldigt missnöjd med, speciellt som att han byter så fint i vanliga fall. Men detta är bara början...ni kommer ha en strålande säsong i år. Det är jag säker på! Som tröst kan jag säga att Heddan o jag skrapade ihop 59% på våra första starter i msvB4 :-))
Så jag säger grattis till en kanondebut!

Skärp dig!! Visst, är väl inget resultat som man behöver vara lyrisk över men ändå helt ok med tanke på att det är er debut. Är ju ett ganska stort hopp mellan msv:b2 o msv:b4 så det borde du vara hyfsat nöjd med. Du har väl legat ganska stadigt mellan 65-70% i msv:c o msv:b2 så då borde väl 66% i en msv:b4 vara ganska bra. Sen fattar jag väl att det inte är ditt slutmål, men lite realist o "här o nu" måste man ju va. Man är ju ingen Gal eller Dujardin som alltid ligger på 80%+;) Skämt o sido...
Jag tycker du är duktig o läser varje inlägg med nöje:)

Superfin debut ju! Men jag kan förstå din känsla av att man inte är nöjd, med dom flera stora missarna så är det klart att man inte är nöjd, Och vill göra bättre ifrån sig. Men tänk vad fina procent du kommer att ligga på sen när det sitter!




Kom ihåg mig?