Gårdagens visit i Enköping

Ohh så bra det gick! Vi lastade på hemma i Falun vid 7.30 och sedan bar det av mot Segersta. Solen sken och Danny var taggad på träning!
 
Vi fick började med bytena så som dom ligger i MSVB:4 och det kändes säkert och bra. I vänstergaloppen tyckte Jeanna att han blev för kort bak och där fick jag rida massor av ökad, samlad, ökad, samlad för att få honom mjukare och mer aktiv. Vi tittade sedan lite på piruetterna och i höger tyckte hon att han skulle bli kvickare och att det inte skulle se så ansträngt ut, dom blev väldigt fina efter det! I vänster var vi ganska nöjda med piruetterna, dock halkade jag från linjen lite (skärpning!). 
 
Sedan tog vi traven och där var hon nöjda med oss som vanligt. Lite mindre ställning i halsen och mer böjning i kroppen i vänsteröppnan, annars bra. Red igenom travdelen i B:4 och det såg bra ut men med kritik för att han inte höll kvar formen i halten. Han går inte mot handen, men blir längre i halsen och öppnar upp vilket är aja baja. Sist men inte minst piaff och passage! Jätteduktig och när vi tog sista passagen efter att Jeanna gått med spö bredvid honom bara skakade hon på huvudet och skrattade - "det där behöver ni inte träna på". Woha vilken passage!! Aldrig haft den känslan tidigare och han tog i så mycket att han nästan darrade. Duktiga duktiga Danny!
 
Nu blir det några dagars vila för Danny och sedan ska vi hinna tillbaka till Segersta för träning någon gång till innan tävling den 18 april!
 
 

Vad använder du för sadelgjord ? :D

nna

Har du filmat?

Hoppas på film, det är alltid så roligt att följa er utveckling:)

Jag har undrat om du medvetet valt bilder på sistonde där Danny ser väldigt tunn ut för att en del påpekade det innan. Jag vet att det kan bli konstiga vinklar ibland men här ser tex halsen så himla tunn ut. Har du medvetet "deffat" honom´och vill ha honom så slimmad eller tycker du själv att han tappat för mycket vikt? Missförstå mig rätt, jag tycker ändå att han är snygg men han ser lite annorlunda ut mot vad han gjort innan.

Han ser verkligen himla tunn ut, har han tappat muskler? Hoppas det bara är vinkeln på bilden som gör det :)

Jag tkr han ser jättefin ut i hull




Kom ihåg mig?