Oj nej men så galet bra!!

Två dagar på Segersta och efter det var det så mycket trav i Danny att jag inte riktigt kunde hantera det. Eller rättare sagt, Danny kunde inte riktigt hantera det. En svårighet med honom är att han ibland blir så överambitiös att han gör saker han egentligen inte orkar, som att översamla sig i piruetterna eller att trava större än han har styrka förr. Idag var en sådan dag. Han travade så stort att jag inte hade en chans att hejda honom och han orkar inte, han har inte bärigheten för den traven ännu. Då blir formen lidande och idag fick jag inte fram näsan. Han travar fantastiskt men det hjälper inte när näsan är bakom genom nästan alla rörelser. Givetvis blir poängen därefter och både 7:or och 8:or som vi vanligtvis har rätt igenom traven lyste med sin frånvaro. 
 
Däremot är jag jätteglad för två rena fina byten på hjälpen med 7:or på båda, fantastiskt skönt att få sätta dom på banan efter förra helgens byteskaos! Även väldigt fin kritik längst ner och så många underbara människor som har kommit fram och berömt honom. Men han var underbar idag, men hur underbar han än är så får man inga poäng med nosen bakom lod. Men den dagen han orkar bära sig i den stora traven, lyfta fram näsan och bli längre i halsen... Då!! :D
 
Resultatet blev i alla fall 63,14% i MSVB:2 och en fjärdeplacering!! Film kommer och ni kommer att se precis vad jag menar... OJ så han travar men nej fram med nosen!! 
 
 

Den som väntar på något gott;) rätt vad det är så kommer han ha styrkan och då blir det riktigt roligt! Grattis till placeringen!




Kom ihåg mig?