Senaste dagarna i bilder..

Vi börjar med en trött Danny som solar liggandes i sin vanliga supersov-stil; Se även film på instagram (fridahallgreen)
 

Därefter har vi jättetrött häst nummer 2, Aval;
 
 
Danne har även gjort sånt han egentligen inte får göra (för han är för pigg och matte tror att han ska göra illa sig) men efter hårda förmaningar lovade han att ta det jättelugnt och försiktigt. Så lugn och duktig, och kul var det!! 



 
Lilla Aval har även provat på lastning. Dag 1 stod han bara på rampen (vi var nöjda där) och dag 2 så fick han kliva hela vägen in, gå ut, gå in igen och sedan stå där och äta godis. Nästa gång ska vi stänga dörrarna bak! Han kunde inte ha uppfört sig bättre utan tog detta med lastning helt med ro och gick snällt in. Tror han tyckte att det var lite roligt faktiskt.. 
 

Sist men inte minst har vi dagens Danny som agerar läromästare åt min bror, som aldrig suttit på en häst tidigare. Gick utmärkt och Danny klev omkring på tygeln, gjorde halt och vände åt det håll Erik bad. Naturbegåvning!!
 
Jag tog sedan några varv och det gick också bra (just denna bild var dock från en annan dag);
 

fina bilder!

WOW! Vilka läckra bilder på Danny i ridhuset, särskilt de i solljuset! Jag har också tyckt att han varit lite tunn men här ser han verkligen sjukt läcker ut :)




Kom ihåg mig?