Videoo MSVB:4

Sista ökade traven tjoho :))
 
 

Klappa om dig själv och Danny. Ni gjorde det där riktigt bra! Men jag förstår vad du menar med att det stökar i galoppen. Blir ju lite missar men man tänker bara när man ser filmen att..jaja..lite mer rutin så blir det super! Du rider honom så mjukt och fint och han är ju helt ljuvlig i travdelarna!

Ni är fantastiskt fina men det syns hur du menar, det saknas lite av den genomsläpplighet ni tidigare haft i era program men det är bara att träna på så är ni snart där även i dessa program! :-)

E

Gud vad läcker han är! Synd på missarna men nu är debuten gjord och ni kan träna vidare.

När gör ni nästa start?

s

Den där hästen asså! visst missar men han ser så ofantligt rolig och positiv ut att rida, öronen spetsade fram föeutom när han ibland vinklar bak dom och man ser han nästan tönka "vad ville mamma nu?".
Tror detta kommer bli super med mer tävlingar i bagaget! ser fram emot att se er utvecklas vidare här på bloggen!

Tycker det såg hur bra ut som helst- ffa travdelen givetvis. Men missarna i galoppen är ren orutin och försvinner säkert utan problem med mer vana.

Formen var mycket bättre än på förra tävlingen också och hans mun.

Och plus för att du fortsätter att rida "iskallt" trots missarna och inte låter dig påverkas (så det syns i alla fall).

EJ Anonym :)!

Oj vad trevligt du rider!
Jag blev tom tramsigt tårögd för att det såg så glatt och harmoniskt ut, trots missarna.

Ser väldigt trevligt ut :) och jag vill bara säg att han ser fin ut i hullet här! Så ursäkta min förra kommentar, men på bilderna tidigare såg han mycket tunnare ut? Men vinklar och bilder kan luras! Filmen visade iaf en himla fin häst :)

Inte alls så illa som du beskriver det! Självklart är det småmissar, men det var er debut!! Träna på och lite mer rutin, så kommer det gå super. Lycka till!!

Danny alltså! Trots missarna så ser du ut att vara iskall och rider på utan att stressa upp dig, bra jobbet! Tävling är trotsallt den bästa träningen :)

Woooow, ingen dålig trav där inte!!




Kom ihåg mig?