Idag skulle vi ha tävlat i Edsbyn..

Men så blev det ju inte tyvärr eftersom dom ställde in hela sin tävling på grund av för få anmälda. Jag tävlar gärna i så stora klasser som möjligt, men just den här gången spelade det egentligen ingen roll om jag så hade startat ensam i min klass. Skulle ju ha debuterat MSVA:1.. :) Och då kändes det inte som att antalet placerade eller motståndet hade spelat någon som helst roll, vi ville ju bara prova att rida igenom programmet på tävling! Menmen.
 
Danny gick istället ett träningspass på banan occh kändes kalasfin. Red honom på träns och gjorde lite basic arbete för att sedan ta serierna. Jättefina byten i vart fjärde och ännu bättre serier i vart tredje! Vi börjar kunna detta :D Högerslutan i galoppen är dock lite knölig.. Åt vänster flyter det så himla fint och åt höger får jag jobba betydligt mer för att hålla honom jämn och formad. Men något ska man väl ha och jobba på! :)
 
Next up:  
 
Söderhamn 14 september, MSVB:4 och MSVA:1.
 
 
 
 

Alltså rid uuuuuuut någon gång!!!!

Hedwig har också lättare för galoppslutan till vänster än till höger. Fast jag undrar om det egentligen inte är jag som krånglar till det för henne. Hamnar lätt lite snett i sadeln och så blir det så klart svårare för henne. Jäkla kropp som lever sitt egna liv! Lycka till i msvA-debuten. Tror ni fixar det galant. :-)

Vilma - och hur FAAAAAAAAN vet du att Frida inte rider ut någon gång?!?!?! Bara för att Frida inte skriver om det på bloggen så betyder det ju inte att han inte blir riden ut i skogen… Eller tror du att hästen är utan mat också för att hon inte skriver om det? *MORR*

Hejaheja, ni kommer fixa debuten galant! :D




Kom ihåg mig?