Inget DM i år

Anmälde till DM för några veckor sedan men har nu tagit bort den anmälan. För oss i Dalarna går senior-DM i MSVB:4. Det fanns ingen MSVA utöver det, utan jag anmälde till B:2 och B:4. Sedan satte jag mig och tittade igenom tävlingarna på TDB och insåg att rider jag DM kommer jag att tävla tre helger i rad, det kändes inte riktigt bra. DM ligger mitt mellan två tävlingar som har MSVA:1 som jag vill rida, och det känns viktigare att komma ut och "träna" på MSVA. Lite synd för DM är ju ändå något som jag på ponny tyckte var jätteroligt att rida, men nu är det som de är. 
 
Har förstått att DM kan gå i lite olika klasser i olika distrikt, hur är det hos er? Ska ni rida DM och i så fall, gren och vilken klass? Lycka till!
 
Sist jag red DM satt jag i sadeln på Fidolina och tog brons.
 
 

För YR och senior går det i St. George i Skåne..tror juniorerna rider FEI mästerskaps för juniorer!

Snacka om The Frida Hallgren minen ;D

Haha eller hur Emma. Men den verkar ju uppenbarligen funka :D lycka till i debuten Frida!

Jag kikade på Skånska Mästerskapen som i år går i Lunds Civila RF. På TDB stod det tidigare att SeniorDM skulle gå i Intermediaire I. Nu har de tagit bort detta så jag tror de är på väg att ändra tillbaka det till St: George. Kan tycka att det är lite väl att ett DM ska gå i Intermediaire, och det var kanske fler än jag som tyckte så. Vi får väl se vad det blir i slutändan! Lycka till med Er debut!

Här går DM för junior/YR i MSV C och för seniorer i MSV A. Jag kommer inte att vara med i år då jag hade velat rida MSV B:4, inte MSV C. Lite synd kanske eftersom det är mitt sista YR-år. Jaja, det får bli senior-DM nästa år istället.

I Stockholm rider seniorerna Msv B:4 och juniorerna Msv C:2. Vad YR rider har jag ingen aning om, då dem inte nämns överhuvudtaget i reglerna... :/

Hos oss här i Uppland har det varierat över åren. Förut red seniorerna i MsvA:1, nu rider de MsvB:5. Juniorer rider MsvC, YR har vi inte något DM för.

Bor i östergörland och ska tävla LA:p1 som DM klass på min ponny

är så imponerad över din sits. hur tränar du sitsen? kan du inte ge lite tips! :)

I Halland rider juniorer LA, YR MSVC och Seniorer MSVB... Lite konstigt och tråkigt med tanke på vilka klasser SM går i...

Här i Uppland har det varierat lite över åren. Som högst har seniorerna ridit MsvA:1 men efter några år med få starter sänkte man nivån så nu rider de MsvB:5. Juniorer rider MsvC, brukar vara få starter.. Tror aldrig vi har haft någon klass för YR.

I Norrbotten rider j/yr MSV C och seniorena rider MSV B!

I år har dom ändrat reglerna hos oss och j/yr rider LA:4 och seniorerna Msv C:1, känns jättekonstigt... Dom har även minskat ner, förut gick det över två dagar, nu bara 1..

I västmaland rider man inte DM ett specifikt datum utan man får samla poäng under ett halv år tror jag det är. Sen i februari 2015 får man veta vem som vann osv. Juniorera kan samla poäng i LB - MVS C
Dem andra håller jag inte kolla på men förra året gick DM för Juniorer i LA:4 YR red MVS C:2 och Seniorerna MVS B:4




Kom ihåg mig?