New in

Fint täcke från BR. Dannepanne gillar!!
 

 
Sen ville han inte följa med hem till stallet efter träningen.. "jag stannar nog här matte, kan träna lite själv för det är ju så roligt :))" Sen är det några som blir oroliga när jag lägger ut bilder på Danny när han är lös men han är expert på bloggbilder så han står alltid parkerad tills matte tagit sina bilder. Det finns inte så många "plötsliga saker" som han kan bli rädd för och hoppa iväg för i ett ridhus heller (fast han är cool och blir aldrig rädd och hoppar iväg) :) 
 


Snyggt täcke, blått är riktigt snyggt på bruna hästar!

Han poserar ju riktigt snyggt med sitt nya täcke ;) Tyckte säkert att du kunde ta några bilder till, då du ändå höll på :D

Riktigt snyggt täcke! :)

Så söt på sista bilden :)

Snyggt täcke!

Ja det var ett snyggt täcke, blir dock lite fundersam om det verkligen är från BR då jag har en fleecetröja med samma logga som kommer från Imperial riding.

Svar: Haha kanske är från det märket?? Tyckte hon i butiken sa BR men jag har ingen aning hahah... Kan kolla imorgon, du har säkert rätt.
Frida Hallgren

Helt underbar sista bild "blir detta bra till bloggen matte?"!

Hej! Är nyfiken på hur dina killar är i mentaliteten.. Du som har två med samma stam.. Går i tankar att köpa häst om något år, och ridigt en del olika dressyrhästar med bra stam.. Även om man vill ha en sporthäst med nerv vill jag ha en som funkar till vardags och inte flyger i luften för allt som rör sig...

Snyggt täcke på en snygg häst! :)

Snyggt täcke var har du köpt de? :)




Kom ihåg mig?