Tävlingssugen

Ahh nu kliar det i fingrarna!! Vill ut och tävla! Ligger som 9:onde reserv i Hebys MSVB:2 så hoppas verkligen att vi kommer med.. Sitter och följer Equipe och TDB som en galning nu, kollar resultat och tävlingar att anmäla till. 
 
Hur ser det ut för er läsare? Har ni kommit igång med tävlandet eller är det säsongsdebut snart som gäller?
 
 

Hoppas du kommer med! Min första start blir 9 mars, en MSVB:4 och B:5. För att kvala till MSVA, då drömmålet är att komma med till YR-SM i år. Lite tajt med tanke på regeländringarna, men vi får se hur det blir. Lär inte bli jätte besviken om jag inte lyckas ta mig dit, då får jag göra det nästa år. Vad har du för mål att nå i år? Vilken klass vill du "avsluta" året på? :)

Jag tävlade i lördags, det var säsongsstarten för mig och min D-ponny Ziro. Vi red en regional FEI Inledande och året inleddes med en andraplacering på 66%. En ritt jag inte var nöjd med då han var spänd som en fiolsträng, men det är kul att få ett relativt bra resultat ändå! :D

Hoppas du får komma ut och visa upp Danny snart! Min tävlingssäsong drar igång i april typ, sjukt segt men så är det är man tävlar ponny i stockholm :)

Jag hoppas ju att få se dig och Danny i Sunne! Blev lite starstruck när jag såg att ni var anmälda dit ;)
Tävlingssäsongen börjar nästa helg (15 februari). Det blir inte bara årsdebut utan första gången på den här hästen och första gången i MSV C :)

Hoppas ni kommer med!! Förstår dig, är lika sugen själv. Men för mig är det bättre, tävlingsdebut redan i helgen. Meeting dessutom!! :D

Mia

Haha jag gör precis likadant, kollar tdb hur många gånger som helst och följer alla resultat. Nörd=javisst :D
Säsongdebut för oss blir 1-2/3 :D

Jag har aldrig varit en tävlingsmänniska men någonstans har jag nog laddat till lite. Jag har varit sugen sedan i höstas men varken hästarna eller jag är redo än. Så vi avvaktar och laddar lite till ;)

Jag tror inte så mycket på tur så jag tror inte ni behöver något lycka till utan kör järnet som vanligt så kommer det gå awesome!

Du anar inte hur tävlingssugen jag är, att jag är anmäld till två tävlingar är en sak men sedan lär vi vara i form också!! Bara vi är i form till Div 1 så är det lugnt ;)

Hästen hade tävlingsdebut i helgen som var, första riktiga tävlingen någonsin (var på en pay'n'jump helgen innan för att testa hur hon skulle reagera). Dock med en annan ryttare då jag väntar tillökning när som helst, men det var minst lika roligt att se henne från marken :)

Vi kör lite mjukstart med CR innan första riktiga starten i början av maj som det ser ut nu :)

För första gången på 1,5 år, efter skador och konvalescens ska vi ut på banorna igen, även om det bara blir en lokal tävling med LC:1 och LB:1 så ska det bli riktigt roligt :D

Första start för mig blir den 23:e. Andra start i Heby, vi kanske ses! :)

Kul! Har själv som ett litet mål att visa min treåring på treårstest i år. Det är inte bestämt, men ja jobbar lite efter det :) annars är de ju att fortsätta utbildningen o så för våran del :)
Gillar verkligen din blogg :)
Kram

Jag debuterar mvs c2 med min nya häst nu på onsdag i strömsholm.

Jag rider inte just nu men saknar ridningen sjukt mycket nu + att du är sjukt snygg och tänkte har du löshår eller är det ditt riktiga?




Kom ihåg mig?