A dream come true

I ärlighetens namn har jag faktiskt tittat lite på frack den senaste tiden.. Vi ska ut i MSVB, men visst är målsättningen att han ska gå MSVA/PSG under 2014. Det har varit en djungel rent ut sagt, men ju mer jag googlade, tittade, läste - desto mer säker blev jag på att min frack skulle vara i softshell-material. Den skulle vara modern, snygg, svart. Föll av en händelse över Pikeurs softshell-frack och föll pladask. Detaljer i guld på en svart botten - wow. 
 
Men med ett nypris på 6000 kr insåg jag ganska snabb att det var ganska galet att lägga dom pengarna när vi inte är i klasserna ännu. Det fick vänta. Men så av en händelse såg jag att en vän på facebook lagt ut en annons - hennes frack skulle säljas. Exakt den modellen som jag ville ha. Fick dock veta att det var en 36:a som dessutom var insydd i midjan - hm, kanske lite liten.. Men snälla Linnea lovade att skicka ner den så att jag i alla fall fick prova, kanske kunde den passa. Idag kom den och när jag stängde knapparna höll jag nästan på att börja gråta. Som en smäck, helt perfekt. Den är helt fantastiskt fin!!! Ett meddelande senare är den min, min alldeles egna och allra första frack!
 
 
 
 
 
 
 

Ursnyggt! Nu vill vi se en fotografering med detta på ;D

Sjukt snyggt! :D Jag valde mellan denna och Kingslands frack från sommarkollektionen -13. Det blev tillslut Kingslands men din är sjukt snygg! Tycker softshell modellen är tightare i passformen=snyggare! :)

Galet snygg :D Vilken dröm att köpa frack!

Åh kul! Så grymt snygg den var!

Åh gud så snygg den är! Härligt att få köpa frack alltså!

L

Grattis! Fantastiskt fin, och satt ju perfekt!

Mycket snygg! Den satt ju som gjuten :D

Åh snyggt!!

J

Den satt riktigt snyggt på dig! :)

Otroligt snygg, ser ut att sitta perfekt!

Den var verkligen skitsnygg med de guldiga detaljerna!

Vilken härlig blogg du har, får mig att vilja börja rida igen faktiskt.. Kolla gärna in mig och säga vad du tycker kram!

Supersnygg!

Snyggt! Undrar hur du ställer dig till hatt- och hjälmfrågan. Nu när du är på väg upp i hattklasser, komma du lägga hjälmen på hyllan när du tävlar eller kommer du att fortsätta rida med hjälm även vid dessa tillfällen?

Bra info.

E

Bra inläggsidé från Sofia två kommentarer upp här!

Gryms snygg frack!

Wow så fin! Och du passade superbra i fracken ju!

Åh, Frida nu vill jag också upp i dessa klasser och få rida med frack!! :))

Tjusig! Ni kommer vara så stiliga på banan sen!

Jättefin! Har en likadan som jag köpte för ett par år sedan och den är så troligt skön! Det bästa är att dom är så lätta att tvätta :)

Otroligt snygg frack (såklart då den är från Pikeur ^^). Den ser ut att sitta helt perfekt! Jag hoppas att du fortsätter rida med hjälm för det är mycket snyggare till frack, för att inte tala om säkrare också.

Tjusigt :)

Galet snygg! :)

Åh så snyggt! Berätta gärna varför du valde softshell och om du har några andra tips som kan vara bra att tänka på vid frack-köp :-)

Galet vad stilig du blev! Kanonfin!

Satan vad snyggt! Den satt ju jättebra på dig! Kommer matcha så fint till guldbootsen! :)

Ååå så snyggt!!

sjukt snygg!!

snyggt

Vilken underbar känsla!!! Pikeur har de absolut snyggaste kavajerna och frackarna :) Lycka till på tävlingarna

gillar du musik, missa inte min blogg I intervjuband varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

Superfin! :D

WOW vad snygg! Grattis till dig :D

Riktigt snyggt :D

Fint efternamn du har!!

Ååhåh så snygg! ♥♥




Kom ihåg mig?