Äntligen måndag

Ja så säger jag faktiskt.. Efter en kaotisk helg i skidbacken är jag helt slut. Att jobba i kassan på en skidanläggning när det är strålande vinterväder innebär så mycket folk och helt tokiga köer. Har som sagt snart i tre veckor gått på dubbla pass och täcker upp min 75%-iga tjänst med kollegans 75% utöver mina egna pass.. Puhh, alltså långa jobbpass varje dag och noll ledighet dessa veckor. Jag har nedräkning till fredag när kollegan kommer hem och jag åker till Segersta som belöning. Sleepover och härliga träningsdagar!
 
Danny vilade över helgen då det inte fanns tid för träning, så det var så roligt att sitta i sadeln idag igen! Fina byten och vi tränade mycket på det som Marika sa åt oss, nämligen att bryta piruetterna i tid. Går mycket in på diagonalen i samlad galopp, rider rakt fram, samlar ner till piruettgaloppen men fortfarande rakt fram utan vända. Sedan kanske jag vänder ett språng, sedan bryter jag och går rakt fram ut det. Så nästa gång tar jag två språng, och så vidare. Allt för att han inte ska gå in i piruettläget där han hade kunnat ta tre varv innan jag fått honom ur piruetten.
 
På fredag åker vi alltså ner till Enköping igen och ska träna ett par dagar för Jeanna. Det är kursdagar och många ekipage och unga ryttare som ska dit! Det riktigt kliar i hela kroppen av pirr och längtan. Hoppas komma hem riktigt inspirerad och att Danny tagit några kliv framåt. På fredagen ska Jeanna rida honom vilket alltid är lika nyttigt och spännande att se.

 
 

Jag älskar verkligen måndagar ändå, fastän jag går skola. Älskar att umgås mer med klasskompisarna och slippa allt jobb och bök.

Mysigt de lät med Träningshelg :-)

Åh så fin du är! :)
Kram

Hur lär man hästen passage?

Mia

Åh va kul!!!! Massa bilder och film från jeanna träning...

Mia

Åh va kul!!!! Massa bilder och film från jeanna träning...

Mia

Åh va kul!!!! Massa bilder och film från jeanna träning...

Mia

Åh va kul!!!! Massa bilder och film från jeanna träning...

vilket vackert hår du har!:D

Mia

Hej! Hur lär man hästen att acceptera spöt när dom ska trampa? Min förstår inte och bara stutsar med rumpan upp och ner??




Kom ihåg mig?